El Calafell aconsegueix la primera victòria de l'any (3-1)

Els de Ferran López recuperen el somriure a casa

Sergio Miras va marcar un doblet.

El CP Calafell es proclama campió de la Lliga Catalana (4-3)FCP

El CP Calafell de Ferran López va aconseguir la primera victòria del 2023 al Joan Ortoll després de superar el CH Caldes per 3-1. Els verd-i-blancs van recuperar el somriure a casa, perquè no guanyaven des del mes d'octubre davant de la seva afició.

El partit no va ser gens fàcil, el CH Caldes va establir tot un mur defensiu que els de Ferran López van trigar a trencar. Quan més falta feia, va aparèixer el de sempre. Martí Casas va marcar el primer gol i el partit va marxar al descans amb 1-0.

L'inici de la segona part va ser accidentat, els calafellencs es van quedar amb un home menys després de la blava a Francisco Ávila i el conjunt visitant va aprofitar la superioritat numèrica per empatar el duel amb un tir llunyà. El partit va tornar a l'inici, però Sergio Miras va tornar a trencar el mur i Martí Casas va sentenciar marcant el 3-1 final.