Diari Més

Raül Agné:«Sempre he dit que si el problema sóc jo, adeu»

El tècnic del Nàstic va fer un balanç negatiu de la primera volta «ens falten 6 punts»

Raül Agné a la banqueta del Nou Estadi en el partit contra el Murcia.

El triomf del Nàstic contra el Murcia, un missatge reivindicatiu de Raül AgnéGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona va perdre contra el Cornellà en un partit poc inspirat i la marea grana que va acompanyar l'equip va acabar escridassant a l'equip i a l'entrenador. Els grana sumen la segona derrota seguida i s'allunyen de l'objectiu. RaülAgnéva ser clar a la roda de premsa posterior al partit: «Només demano respecte, entenc que és futbol i és la meva feina, però per a una bona convivència es necessita respecte. Sempre he dit que si el màxim problemasocjo,adeu. Veig la força dels jugadors i anemen serio, amb mi, acabarem a dalt».

En l'aspecte esportiu, el Nàstic va tornar a mostrar dues cares, però cap va estar cent per cent encertada. Durant la primera meitat,Agnéva destacar que «hem tingut ocasions molt clares. Hem de ser més contundents». A més, va afegir que «si en 5 ocasions clares no fas cap gol, hi ha unproblema. Ells amb un xut han fet un gol i a la segona part hem sigut millor que ells».

El tècnic també es va referir a l'afició que es va desplaçar: «ésuna llàstima que l'equip no hagi pogut aconseguir la victòria, hem sortit a guanyar i hem generat, però no hem pogut donar-li una victòria a la gent».

ElsproblemesAgnéels va tenir clars: «al final si portes la pilota a les àrees ha d'aparèixer l'individu quefacila jugada. Que es dribli a un defensa, que faci una paret, que jugui i això ens ha faltat».

Pel que fa al balanç de la primera volta de lliga,Agnéva assenyalar que «ens falten sis punts. No és la quevolíem,podríemhaver tingut dues victòries més del que tenim, però estic convençut que ho aixecarem a la segona volta».

tracking