Diari Més

Futbol Americà

Conor Miller és el nou quarterback dels Barcelona Dragons

És el cinquè reforç de l'equip per afrontar la European League of Football 2023

Conor Miller és el cinquè reforç dels Dragons.

Conor Miller és el nou quarterback dels Barcelona DragonsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ConorMiller (els Estats Units, 1995) fitxa pels BarcelonaDragonsi es converteix en el cinquè reforç per jugar l'EuropeanLeagueofFootball2023.

Elquarterback(QB)va iniciar la seva carrera a FloridaAtlanticUniversity(NCAA, DI), però ràpidament es va fer un lloc en el panorama europeu, sent un delsQb'smés cotitzats del Vell Continent. En 2019 va jugar en elsCologneCrocodilesde laGFL(GermanFootballLeague), i dos anys més tard, va signar amb elsGrazGiantsaustríacs. Allà, Miller va incendiar l'AFL(AustrianFootballLeague)arribant a semifinals i aconseguint 2.170 iardes de passada i 23touchdownsen tan sols vuit partits, sent el millor mariscal de camp per iardes.

La temporada passada, va fitxar per LaCourneuveFlaix francès, on va sortir campió de lliga, acumulant 1.422 iardes aèries i 18touchdowns. A més, va ser seleccionat per alTeamUSA i ja sap el que és jugar l'EuropeanLeagueofFootballamb els LeipzigKings, on el van nomenar capità de l'equip tan sols una setmana després de la seva arribada.

«Per a mi això és un somni des que era un nen, ja que jugava a un videojoc anomenatMadendel 2003 amb elsDragons. És un honor molt gran representarla millor ciutat del món. Quan vaig parlar ambBart (propietari de l'entitat) vaig poder veure la seva perspectiva i visió de la franquícia, i realment vull formar part de tot això», va afirmar Miller en un castellà perfecte. Al que va afegir: «Estic molt feliç d'estar a Catalunya, desitjant posar-me a treballar amb els meus companys i conèixer a la millor afició de la lliga. Moltes gràcies per l'oportunitat iForçaDragons!».

tracking