Diari Més

Agné: «L'Osasuna Promesas ens exigirà molt i serà un partit d'alta intensitat»

Quintanilla i Josema, amb quatre targetes grogues, estan advertits i, en cas de veure'n una més, no podrien jugar contra el Barça B

Agné durant el partit contra el Sabadell.

Agné: «L'Osasuna Promesas ens exigirà molt i serà un partit d'alta intensitat»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic de Tarragona, Raül Agné, ha manifestat en la roda de premsa prèvia al partit de lliga d'aquest dijous contra l'Osasuna Promesas, que el seu rival «és un equip que ens exigirà molt, el seu camp és més estret i petit que el nostre, així que serà un partit d'alta intensitat». A més a més, el tècnic grana ha indicat que l'enfrontament «serà molt dur i tot el contrari al que vam veure la setmana».

De fet, Agné ha exposat que el seu rival «és un conjunt molt físic, jove, però amb bona edat i que domina el joc directe. Un rival molt vertical, que va cap amunt, amb moltes cames, i que està acostumat al seu camp i al seu clima. Farà fred, però ens haurem d'acostumar ràpid. Per tant, ens haurem de posar la roba de treball i a currar».

Pel que fa al darrer partit que el Nàstic va disputar, i que va perdre davant el Sabadell, Agné ha explicat que «no queda una altra que passar pàgina. A més, és una setmana que jugues tres partits. Vam perdre un partit després d'una bona ratxa. Ho hem repassat per a veure el perquè. No vam merèixer perdre, però també vam fer mèrits per a acabar perdent».

tracking