Diari Més

Natació

Rosell i Caro, del CN Tàrraco, guanyadors de la 7a Morocco Swim Trek

La competició va finalitzar el 4 de desembre

Rosell va ser el primer en la general i Caro va quedar segon.

Rosell i Caro, del CN Tàrraco, guanyadors de la 7a Morocco Swim TrekCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els nedadors d'aigües obertes del CN Tàrraco Josep Maria Rosell i Miguel Caro Van der Poel s'han proclamat guanyadors de la 7a Morocco Swim Trek Sahara, quedant primers en les seves respectives categories. La competició internacional de natació s'ha celebrat a la llacuna de Dakhla al Marroc del 29 de novembre al 4 de desembre.

Rosell va aconseguir la primera posició en la categoria sense neoprè, quedant també al capdavant de la classificació general amb un temps de 7 hores, 27 minuts i 58 segons. Per la seva banda, Caro va guanyar en la categoria amb neoprè i va quedar segon en la general (7 hores, 27 minuts i 58 segons), només per darrere del seu company del CN Tàrraco. Cal destacar també l'actuació de Joan Carles Adell, nedador del CN Cambrils, que va assolir un gran resultat, quedant quart de la general i segon en la categoria sense neoprè (7 hores, 42 minuts i 36 segons).

La Morocco Swim Trek és una competició oberta, dirigida a nedadors aficionats i professionals d'arreu del món. Els participants han completat un recorregut de 30 quilòmetres dividit en quatre etapes, fent front a les diferents dificultats i condicions meteorològiques que plantejaven cadascuna d'aquestes. «És una experiència única, no només des del punt de vista dels resultats obtinguts, sinó també per l'entorn inigualable, envoltats de les dunes del desert, a més de l'increïble tracte i l'organització de l'esdeveniment», han confessat els dos nedadors del CN Tàrraco, que sens dubte, volen repetir l'experiència que han viscut a la setena edició de la Morocco Swim Trek.

Rosell va ser el primer en la general i Caro va quedar segon.

Rosell i Caro, del CN Tàrraco, guanyadors de la 7a Morocco Swim TrekCedida

tracking