Diari Més

Futbol americà

El nord-americà Darius Slade fitxa pels Barcelona Dragons

El jugador es caracteritza per la seva potència, explosivitat i velocitat per desfer-se del rival, adoptant també posicions com la d'Edge Rusher si calgués

Imatge de Darius Slade, el nou fitxatge del Barcelona Dragons.

El nord-americà Darius Slade fitxa pels Barcelona DragonsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Darius Slade (Philadelphia, Pennsylvania, EUA. 1995) es converteix en el primer fitxatge nord-americà de la temporada 2023 dels Barcelona Dragons.

Després de la incorporació d'Hugo Dyrendahl, el Defensive Lineman (DL) es suma a la franquícia catalana per disputar l'European League of Football del 2023. Un jugador que es caracteritza per la seva potència, explosivitat i velocitat per desfer-se del rival, adoptant també posicions com la d'Edge Rusher si calgués.

Slade va jugar uns anys a Ohio State, on va aconseguir registrar 37 sacks i va provocar un total de 126 iardes perdudes als seus rivals. Tot allò aconseguit li va valer per ser considerat com una de les 20 millors promeses sènior de New Jersey. Després de passar també pels Arizona State, Slade va jugar als South Florida Bulls, on no només va capitanejar l'equip, sinó que va registrar un total de 32 tackles, 2 sacks i va forçar un fumble en una acció monstruosa.

«Només sóc un nen de Philadelphia, Pennsylvania, amb el somni de jugar a football a nivell professional. Estic emocionat de poder representar la franquícia de Barcelona dins i fora del camp d'una manera positiva i continuar amb la tradició guanyadora que ja s'ha construït», va afirmar el pennsilvanià. I va afegir: «Espero competir amb els meus companys d'equip i ser part d'aquesta germanor».

tracking