Diari Més

El Nàstic vol fer del Nou Estadi Costa Daurada un fortí contra el Sabadell

L'equip entrenat per Gabri Garcia no travessa el seu millor moment i acumula quatre jornades seguides sense guanyar

El CE Sabadell va empatar a zero al seu estadi contra l'SD Logroñés a l'últim partit de lliga.

El Nàstic vol fer del Nou Estadi Costa Daurada un fortí contra el SabadellCE Sabadell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona comença aquest diumenge una petita lliga de quatre partits per tancar l'any de la millor manera possible. Els de Raül Agné reben diumenge el Sabadell en el que serà el primer dels quatre duels en tres setmanes i els grana volen allargar una mica més el seu bon estat de forma. De fet, una nova victòria igualaria el rècord històric que es va assolir la darrera temporada amb cinc victòries consecutives al Nou Estadi Costa Daurada. El Sabadell de Gabri Garcia no arriba al duel en el seu millor moment. El conjunt arlequinat arrossega una dinàmica negativa de quatre partits sense conèixer la victòria, dues derrotes i dos empats. Aquesta situació els ha deixat al costat del precipici. Amb 15 punts, estan empatats amb la Nucía, l'equip que marca el descens.

Tot i la mala dinàmica, el Sabadell destaca pel seu esperit combatiu. Aquesta característica la va mostrar en el darrer partit que va jugar fora de casa. El Numancia es va posar 2-0, però en qüestió de deu minuts, el conjunt barceloní va ser capaç de donar la volta al marcador.

El partit va acabar amb un boig empat a tres gols, però el Sabadell va mostrar que és un equip que mai es pot donar per mort. El Nàstic ho ha de tenir en compte a l'hora d'evitar nous ensurts com el que va patir contra el Real Unión a la darrera jornada.

Pel que fa als aspectes golejadors, el Sabadell és un dels equips que més dianes rep. En les seves visites a equips de la part alta, com el Castellón i l'Eldense, els de Gabri Garcia han acabat caient amb contundència, però no sense plantar cara en algun moment del partit.

Pel que fa als gols marcats, els arlequinats han marcat 16, un menys que el Nàstic, però no tenen cap jugador que destaqui per ser la referència de l'equip, més aviat són un equip coral que aconsegueix dianes amb jugades de segona línia.

Pau Víctor, el seu davanter, és el pitxitxi amb tres gols, seguit per cinc jugadors més amb dos gols, entre els quals destaquen Joanet, extrem veloç i bona arribada, i Christian Diestre, un jugador que la temporada passada va marcar 18 gols a Segona RFEF.

Els jugadors de segona línia són els més importants del sistema de 4-2-3-1 que segueix l'entrenador arlequinat. D'altra banda, Gabri no podrà comptar amb el seu lateral esquerre titular, Eudald Vergés, qui a l'anterior partit va veure la cinquena groga i estarà amonestat de cara al duel de diumenge.

El Nàstic de Tarragona afronta al duel amb la màxima confiança després de superar un mes de novembre ple de victòries. Els de Raül Agné volen tancar l'any lluitant per les primeres posicions, però per això haurà de començar aquesta lligueta de quatre duels amb bon peu.

Això sí, per a aquest enfrontament i tal com va succeir en partits anteriors, Agné no podrà disposar de Lupu, De la Peña, Nil i Trilles, qui encara no s'ha recuperat de l'esquinç que va patir al lligament extern del seu turmell esquerre. De fet, el tècnic grana va explicar que al central «li estava costant». En canvi, Quintanilla, qui va acabar el partit davant el Real Unión amb molèsties, sí que estarà disponible pel partit contra el Sabadell.

tracking