Diari Més

El CBT s'enfrontarà a l'Esparreguera per a obtenir la desitjada regularitat

El partit, que es disputarà aquest dissabte, podria servir per continuar amb bona dinàmica

Larry Ewulu no podrà jugar contra l'Esparreguera per lesió.

El CBT s'enfrontarà a l'Esparreguera per a obtenir la desitjada regularitatCBT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CBT de Berni Álvarez vol continuar amb la dinàmica positiva al Serrallo després d'haver aconseguit, la jornada passada, la victòria davant El Olivar per 57 a 67, en un partit que va ser igualat, però en el qual el CBT va imposar el seu ritme de principi a fi. Aquest dissabte, l'equip tarragoní s'enfrontarà al CB Esparreguera per a continuar escalant en la taula classificatòria i, en cas d'obtenir la victòria, assaltar una hipotètica cinquena posició.

Per a aquest partit, els de Berni Álvarez arriben amb un balanç negatiu de quatre derrotes i cinc triomfs en els nou partits disputats fins a la data i un total de 17 punts. A més a més, l'equip tarragoní presenta un balanç d'anotació positiu, ja que ha aconseguit un total de 639 punts, però n'ha encaixat un menys, 638.

En canvi, el seu rival, que també va guanyar el darrer partit que va disputar davant el CB Igualada per 63 a 51, arriba amb pitjors números al partit. De fet, amb la de la setmana passada, va sumar la seva tercera victòria de la temporada, tot i que ha caigut derrotat en uns altres sis. Aquests resultats, per tant, el situen a l'onzena posició de la taula classificatòria amb dotze punts.

«El duel pot servir per confirmar el canvi d'actitud i de tendència que ja vam tenir la setmana passada i per continuar amb aquesta línia. Per això, el partit dependrà de tenir una bona actitud defensiva, dominar el rebot i imposar-nos en l'u contra u», ha manifestat el tècnic del CBT, qui també ha indicat que veu a l'equip «amb ganes, tot i haver patit una difícil setmana d'entrenaments per la falta d'efectius».

De fet, Larry Ewulu, que va ser el segon màxim anotador contra El Olivar amb 11 punts, es perdrà el partit contra el conjunt barceloní per lesió. El jugador del CBT va patir un fort cop al nas que va requerir intervenció mèdica per a recol·locar-li. Per tant, el jugador ha d'estar deu dies de baixa i, per això, es perd el duel d'aquest cap de setmana.

Així doncs, el conjunt tarragoní i l'Esparreguera lluitaran per a aconseguir la victòria i continuar així amb la bona dinàmica aquest dissabte, a les 18.00 h. de la tarda, al Pavelló Municipal del Serrallo de Tarragona.

tracking