Diari Més

Agné: «La nostra obligació és donar la màxima continuïtat a aquesta bona ratxa»

El tècnic grana tornarà a comptar amb les mateixes baixes que la setmana passada: Lupu, Nil, De la Peña i Trilles, qui no acaba de recuperar-se

Imatge de Raül Agné en el primer partit de lliga contra la UD Logroñés.

Raül Agné: «El Nàstic està obligat a guanyar sempre i anirem a la Nucía a pels tres punts»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic de Tarragona, Raül Agné, ha manifestat en la roda de premsa prèvia al partit de lliga d'aquest diumenge contra el Sabadell, que «la nostra obligació és intentar donar la màxima continuïtat a aquesta ratxa per sumar cinc victòries en sis partits i cinc seguides a casa». Això sí, el tècnic grana ha explicat que «en aquesta categoria et pot guanyar qualsevol, perquè està tot molt igualat i et pots emportar una sorpresa».

Pel que fa al rival del Nàstic, el Sabadell, Agné ha indicat que «ésun equip jove i alegre, que basa tot en el joc de posició. Individualment té un bon peu». Per aquest motiu, el tècnic grana ha exposat que «no me'n fio res d'ells, perquè juguen bé al futbol i generen ocasions de gol» i ha assegurat que «si no estem a l'alçada, ens posaran en problemes».

El Nàstic jugarà tres partits en una setmana davant el propi Sabadell (aquest diumenge), l'Osasuna Promesas (dijous) i, finalment, contra el Barça B (diumenge que ve). Agné, sobre el calendari, ha expressat que «ens juguem 9 punts en 7 dies. Esperem i confiem que, d'aquí a final de la setmana, la cosa hagi anat bé. Lluitarem perquè així sigui, tot i que, en aquests moments, només estem centrats en el Sabadell».

tracking