El Nàstic busca recuperar la solidesa defensiva de la darrera temporada

A canvi, l'equip ha millorat l'aspecte golejador

Pol Domingo defensant a Nacho, l'estrella del Real Unión.

El Nàstic busca recuperar la solidesa defensiva de la darrera temporadaReal Unión

El Nàstic del segon any de Raül Agné ha aconseguit guanyar la mossegada ofensiva que tant li va costar obtenir l'any passat. A canvi, l'equip ha perdut la solidesa defensiva tan característica. En aquest joc d'equilibri, el Nàstic es troba en millor posició que la temporada passada. Sent quart, empatat a punts amb el tercer, mentre que l'any passat l'equip es trobava en onzena posició, després de caure al camp de l'Algeciras.

És innegable dir que el Nàstic va mostrar un gran nivell de forma durant els 60 minuts contra l'Irún, però també va mostrar una cara més tendra a les acaballes del partit. Del 0-3, el Nàstic va patir fins l'últim minut amb el 2-3. El gol que va fer activar les alarmes va arribar al minut 78, després d'una mala sortida de Manu García en el córner.

Aquesta temporada l'equip ha rebut 7 gols en els últims deu minuts de partit. Tres d'aquests els van costar punts, com el de l'empat contra l'UE Logroñés i la remuntada de l'Eldense. Amb l'ofensiva arreglada, els grana buscaran tancar els partits amb més comoditat sense haver de patir més del compte.