Diari Més

Els menys habituals aprofiten els minuts i mantenen al Nàstic en ratxa

Andy Escudero, Eric Montes Arce i Ander Gorostidi van ser dels jugadors més destacats

Ander Gorostidi no era titular des del partit contra l'Eldense.

Els menys habituals aprofiten els minuts i mantenen al Nàstic en ratxaEva Pascual / Real Unión

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona continua una setmana més en ratxa després de sumar la segona victòria a domicili de la temporada contra el Real Unión d'Irún. Els grana van jugar uns 60 minuts com mai ho havien fet aquesta temporada, però al final van acabar patint com sempre. Més enllà del desenllaç del duel, els de Raül Agné van mostrar un gran nivell que, polit, dona arguments a l'afició a ser optimista de cara a la classificació.

Agné va donar una nova oportunitat als menys habituals i aquests ho van aprofitar. Andy Escudero, Ander Gorostidi i Montes Arce van sortir reforçats després del gran nivell que va mostrar el Nàstic durant la primera meitat. De fet, ells tres van ser els protagonistes del primer gol grana.

Primerament, Pablo va forçar l'error rival pressionant la sortida de la pilota. Joan Oriol, de cap, la va atrapar i Gorostidi, amb el pit, la va baixar a Aarón Rey. Aquest, se la va passar Montes Arce qui, al primer toc, la va cedir a Andy Escudero. L'alacantí va veure la carrera de Guillermo i li va posar l'esfèric a l'esquena dels defenses. Era el minut tres i el Nàstic ja s'avançava amb una gran jugada col·lectiva i ràpida on els menys habituals van estar involucrats.

Andy Escudero va mostrar la millor versió de la temporada. A diferència del partit contra el Bilbao Athletic, l'extrem va mostrar-se proactiu, ràpid i astut en les jugades ofensives, convertint-se en un jugador diferencial. El segon gol també va arribar de les seves botes. Similar al primer, Andy va veure el forat i li va donar la pilota a Aarón Rey perquè aquest marqués tot un golàs.

Agné va plantejar un inici de duel agressiu, i el Nàstic va respondre amb contundència. «Volíem passadors i l'Andy és dels millors. Amb l'Ander volíem control i l'Eric Montes, equilibri, La jugada ha sortit perfecta», va destacar Agné en el postpartit.

De la mateixa manera, el tècnic va reconèixer també la cara negativa que va mostrar l'equip, que va acabar patint per evitar la remuntada. El Nàstic ha perdut la solidesa defensiva de l'any passat però, a canvi, ha guanyat en una millor potència ofensiva que els permet jugar com els 60 minuts contra el Real Unión. La lliga continua i el següent rival grana és el Sabadell al Nou Estadi Costa Daurada. Si el Nàstic el guanya, igualarà la ratxa històrica de cinc victòries consecutives.

tracking