Diari Més

La tasca pendent del Nàstic: guanyar als camps d'equips de la part baixa

Va empatar contra la Nucía, Calahorra i Athletic

Joan Oriol va ser un dels jugadors clau contra el Castellón.

La tasca pendent del Nàstic: guanyar als camps d'equips de la part baixaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona es troba en el moment més dolç de la temporada. Després de sumar cinc victòries en els últims sis partits, els grana viatgen a Irún amb una tasca pendent: sumar tres punts contra equips de la taula baixa de la classificació. Aquesta assignatura també li va costar la darrera temporada i, en aquesta, els de Raül Agné acumulen tres empats als estadis dels tres últims classificats de Primera RFEF, el Bilbao Athletic, la Nucía i el Calahorra. Aquest diumenge els grana s'enfronten al quart rival per la cua, el Real Unión d'Irún. El Nàstic haurà de tornar a batallar al fang per buscar allargar la ratxa amb una nova victòria fora de casa.

Raül Agné ha destacat en múltiples ocasions que prefereix jugar contra equips «reconeixibles», potents i que es troben a la part alta. Això es va poder veure contra el Castellón, equip que arribava amb condició de líder invencible, però que el Nàstic va saber aguantar i aprofitar les seves oportunitats per emportar-se el partit. En els camps del Calahorra i la Nucía és quan es va veure la pitjor versió de l'equip. Els grana no es van mostrar proactius i les seves ocasions ofensives van ser erràtiques.

D'altra banda, més enllà de la imatge i de la informació que proporciona la classificació, la realitat és que a la Primera RFEF cap equip ben fàcil la seva pell. En el partit contra el Bilbao Athletic es va veure una empenta entre els jugadors del filial que no té res a veure amb el seu estat d'últim classificat. De la mateixa manera, l'equip que completa les posicions de descens és l'Intercity i aquest va arrasar el Nou Estadi Costa Daurada amb una contundent victòria per 1-3.

De totes maneres, el Nàstic té una oportunitat d'or per seguir creixent.

tracking