Diari Més

El CB Salou torna a casa per estrenar el Pavelló Municipal a la LEB Plata

Els de Jesús Muñiz jugaran contra el CB Sant Antoni el seu primer partit davant l'afició

El duel entre el CB Salou i el Girona, a l'abril, va ser l'últim que es va disputar al Pavelló Municipal.

El CB Salou torna a casa per estrenar el Pavelló Municipal a la LEB PlataGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CB Salou torna a casa. Fa unes setmanes que l'equip va començar a entrenar al Pavelló Municipal d'Esports, però el primer partit oficial arriba aquest diumenge a les 18.15 hores contra el CB Sant Antoni. Després de set jornades consecutives acumulant desplaçaments, els de Jesús Muñiz recuperen, finalment, la rutina. Aquests mesos sense Pavelló, que va quedar danyat a causa de les fortes pluges al mes de setembre, van suposar tot un esforç tant físic com mental: «Encadenar desplaçaments, entrenar a diferents hores i, fins i tot, de nit, això és un desgast mental. Ara tenim el que necessitàvem, entrenar amb normalitat i recuperar jugadors», va destacar el tècnic del CB Salou, Jesús Muñiz.

Després de jugar set jornades seguides a contracorrent, els salouencs faran el Pavelló d'Esports de plata. «Tenim moltes ganes de sentir l'escalf de la nostra afició. Aquesta empenta és el que ens ha faltat en alguns partits, com el de la setmana passada contra el Cartagena», va assenyalar Muñiz.

Els salouencs van caure l'última jornada contra el FC Cartagena CB. Els de Muñiz es van posar per davant durant els tres primers quarts, però al final els locals van acabar per remuntar el partit. Les notes positives van ser que tant Ronnie Gombe com Iker Montero van poder gaudir de minuts.

Gombe va ser l'últim fitxatge del CB Salou, però no va arribar fins fa unes setmanes per problemes burocràtics. El darrer diumenge es va estrenar amb la samarreta de l'equip de la Costa Daurada i ho va fer durant 23 minuts, on va aconseguir nou punts i sis rebots.

El tècnic salouenc va destacar que «és un jugador que aporta energia en el camp, és molt sòlid en defensa i això és el que busquem d'ell. S'ha adaptat bé, però fa una setmana que treballa amb nosaltres, així que hem de donar més marge».

El partit d'estrena del Pavelló del Milà no serà gens fàcil. El CB Salou s'enfrontarà al CB Sant Antoni, equip que actualment es troba en tercera posició amb cinc victòries i dues derrotes. Jesús Muñiz va assenyalar que «és el rival amb millor dinàmica que hi ha actualment al grup. Les cinc victòries que té les ha aconseguit de forma consecutiva. Sabem que serà complicat, són un club amb experiència d'haver lluitat per l'ascens l'any passat i amb jugadors veterans com Jordi Grimau. Serà un partit exigent i molt físic».

El CB Salou arriba al duel amb dues victòries i cinc derrotes en els set partits que ha disputat fora de casa. Després de mesos d'incomoditat i de molt de treball a contracorrent, per fi gaudeixen de la rutina que necessitaven per poder competir amb igualtat a una categoria tan exigent com és la LEB Plata. A més, Muñiz també comptarà amb tota la plantilla, encara que Xavi Hernández i Adrià Aragonès arrosseguen molèsties. Amb tot, el bàsquet torna a Salou el diumenge.

tracking