Diari Més

El Nàstic continua a la recerca de l'extrem titular a la banda dreta

Robert Simón i Marc Álvarez són les opcions

Robert Simón durant el partit contra el Castellón.

El Nàstic continua a la recerca de l'extrem titular a la banda dretaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Raül Agné busca el seu jugador fix a la banda dreta. L'any passat no hi havia cap qüestió, Robert Simón era el titular indiscutible i cap altre jugador podia prendre la seva posició. D'altra banda, enguany han sorgit més dubtes sobre qui pot ocupar aquesta posició. L'opció més habitual és veure a Marc Álvarez.

L'extrem està sent la sorpresa de la temporada i el míster té una gran confiança en ell. El torrenc ha disputat un total de 675 minuts repartits en 11 partits aquesta temporada. Ha estat titular en nou d'ells, però en els últims quatre ha perdut protagonisme.

Contra el Castellón va ser suplent, però en els tres anteriors, tot i ser titular, va ser substituït al descans. D'altra banda, Simón ha perdut la mossegada que tenia a la darrera campanya. El badaloní ha disputat 506 minuts en nou partits i només en cinc d'aquests ha sigut titular.

Contra el Castellón va tenir la seva oportunitat, però no va ser tan decisiu com té acostumat a l'afició. A l'esquerra, l'usual és veure a Aarón Rey per sobre d'Escudero. Ara cal veure en qui confiarà Agné el diumenge.

tracking