Diari Més

La tarragonina Èlia Gullí és escollida com a millor jugadora de futbol sala catalana 2021/2022

El col·legiat tarragoní Jesús Mira va quedar en tercera posició en la votació de millor àrbitre

La tarragonina Èlia Gullí és escollida com a millor jugadora de futbol sala catalana 2021/2022

La tarragonina Èlia Gullí és escollida com a millor jugadora de futbol sala catalana 2021/2022Viaxes Amarelle FSF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tarraconense Èlia Gullí va ser guardonada com la millor jugadora catalana de futbol sala 2021/2022 pel jurat de la 10a edició de la Gala de les Estrelles del Futbol Català. El conjunt d'experts es va reunir el passat dilluns a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm a Barcelona on van decidir els guanyadors. La gala d'entrega de premis tindrà lloc el pròxim dilluns a les 20.00 hores.

Gullí, de 22 anys, va aconseguir l'ascens a Primera RFEF Futsal Femenina amb el Viaxes Amarelle FSF gallec. La jove jugadora tarragonina es va formar al Futsalpax Tarragona i, després d'una temporada al Cervera-Segarra femení, va decidir posar rumb a Galícia, a la temporada 2019-2020, per convertir-se en una peça fonamental per aconseguir l'ascens a la màxima categoria nacional femenina, sent una de les màximes golejadores de l'equip. Durant la seva trajectòria esportiva, Gulli va ser convocada per disputar els Jocs Olímpics de la Joventut amb la Selecció Espanyola, aconseguint la medalla de bronze, i ha estat una habitual a les convocatòries de les Seleccions Catalanes Base de futbol sala. És campiona d'Espanya en les categories sub 20 i sub 21.

Gullí va obtenir el 43,20% dels vots, superant a Mariona Solà, que va obtenir el 32,40% i Marta de los Riscos, amb el 24,40% dels vots.

D'altra banda, el linier tarragoní Jesús Mira va quedar en tercera posició en la votació de millor àrbitre. El tarragoní va assolir l'ascens a Segona Divisió l'any passat i va xiular partits d'alt impacte com el de la final del play-off d'ascens entre el Deportivo de la Coruña i l'Albacete. Mira va rebre el 5% dels vots i va quedar pel darrere de Marina Molina, amb el 40% dels vots i del guanyador, Víctor García, que va obtenir el 55% dels vots.

Finalment, Marc Bartra, de Sant Jaume dels Domenys, va quedar en segona posició en la votació pel millor jugador català amb el 22% dels vots. Marc Cucurella va ser el guanyador amb el 68,30% dels vots i Gerard Deulofeu va quedar en tercera posició amb el 9,70% dels vots.

La resta de guanyadors van ser Alexia Putellas (Millor jugadora de futbol 2021/2022 i Màxima golejadora), Pep Guardiola (Millor entrenador), Ferran Jutglà (Jugador amb més projecció), Clàudia Pina (Jugadora amb millor projecció), Gerard Deulofeu (Màxim golejador), Dídac Plana (Millor jugador de futbol sala), Clàudia Pons (Millor entrenadora futbol sala) i el Levante Las Planas FC (Premi del jurat).

tracking