Diari Més

El Reus Deportiu goleja al Lleida en el retorn de l'OK Lliga (3-0)

Els de Jordi Garcia van mostrar que no han perdut el seu poder ofensiu en el mes d'aturada

El Reus Deportiu goleja al Lleida en el retorn de l'OK Lliga (3-0)

El Reus Deportiu goleja al Lleida en el retorn de l'OK Lliga (3-0)Reus Deportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu va reprendre l'OK Lliga amb una festa grossa. Els de Jordi Garcia van mostrar-se incisius, ràpids i contundents per encarrilar el duel a la primera meitat marcant tres gols al Lleida Llista. Amb la victòria, els reusencs se situen provisionalment en segona posició a la taula un mes després de l'aturada de la competició.

Els roig-i-negres van començar de menys a més. El mes d'aturada va afectar a tots els equips i el Reus va perdre a quatre jugadors, que van marxar a disputar el Mundial. D'aquesta manera, el Lleida Llista va agafar la iniciativa del partit i va allargar les seves possessions a camp contrari. Tot i això, els roig-i-negres van saber mantenir als rivals lluny de la porteria. Les poques que es van colar van topar amb un Càndid Ballart que es va fer gegant a la porteria.

Sergi Aragonès i Checco Compagno van començar des de la banqueta, però no van trigar a sortir. Amb ells sobre la pista, al costat de Julià, el Reus va donar un canvi de marxa. La connexió Julià-Aragonès va ser instantània. L'olotí va colar una pilota entre dos defenses en veure a Aragonès desmarcat i aquest, davant del porter, no va fallar i va marcar el primer.

Els roig-i-negres van trencar el gel i van trobar la fragilitat defensiva del Lleida. Els de Jordi Garcia van agafar velocitat i en un contraatac van marcar el segon. Els reusencs només van necessitar tres passades i Aragonès va signar el seu doblet amb facilitat. Eren els moments del Reus, dominaven el joc i el Lleida es va veure a obligar a defensar. En una d'aquestes, Cañellas va agafar de la samarreta a Gelmà i l'àrbitre ho va veure clar. Falta directa i targeta blava. Marc Julià va provar la seva especialitat, però va errar davant Elagi Deitg. Tot i això, el guió va seguir amb el mateix protagonista i, un parell de minuts després, Ferran Giménez va marcar el tercer. El roig-i-negre va rematar una canonada des de fora de l'àrea i la pilota va entrar a la porteria des de l'escaire.

El Lleida va desaparèixer de la pista i els de Jordi Garcia ho van aprofitar. Els reusencs buscaven més premi, però tot i la insistència de Marc Julià van marxar al descans amb 3-0 al marcador.

A la represa el Lleida va mostrar caràcter per igualar el duel en ocasions. El partit es va transformar en un seguit d'anades i tornades sense cap premi. Tots dos equips s'apropaven a la porteria, però Ballart, per una banda, i el poc encert a l'altra va fer difícil moure el marcador. El resultat va ser de 3-0 i el Palau d'Esports va tornar a celebrar una victòria del seu equip un mes després de l'aturada pels World Skate Games.

tracking