Diari Més

El gol de la victòria de Javi Bonilla el reivindica com a revulsiu del Nàstic

El sorià ha jugat gairebé la meitat de minuts enguany respecte a la temporada passada

Javi Bonilla celebrant el gol de la victòria contra el Castellón.

El gol de la victòria de Javi Bonilla el reivindica com a revulsiu del NàsticNàstic Joan Carles

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona va vèncer al Castellón gràcies a una genialitat de Javi Bonilla. El migcampista sorià va complir el seu partit número 102 amb la samarreta grana i no va ser la primera vegada que salva els mobles.

Bonilla destaca per la seva cama esquerra. Amb ella, l'any passat va aconseguir ser el pitxitxi de l'equip amb 7 gols sense ser titular. Amb Raül Agné, el sorià ha assolit el paper de revulsiu. Quan les coses es torcen, l'arma secreta sempre ha sigut Javi Bonilla. Ell és el llançador oficial dels penals i també de totes les jugades a pilota aturada. De fet, d'aquesta manera va arribar el gol de l'empat contra el Castellón, d'un servei a pilota aturada que es va enverinar fins a l'àrea.

Bonilla va declarar, en la roda de premsa posterior al partit, que el gol no va ser casualitat: «En aquest tipus de faltes sempre intento xutar a porteria perquè algú la toqui o acabi entrant de forma directa i, per sort, ha entrat», va destacar el sorià. Raül Agné també va tenir paraules per al migcampista grana i va assenyalar que «a Bonilla l'hem tret per això, té un guant al peu esquerre. Si el futbol només fos pilota aturada, seria el millor del món».

Tot i el paper destacat per aconseguir la darrera victòria, aquesta temporada no està gens fàcil. El seu protagonisme en les primeres dotze jornades s'ha reduït gairebé fins a la meitat. L'any passat va acumular 522 minuts i va sumar quatre titularitats. En canvi, aquesta temporada només ha disputat 267 minuts, sent titular només en el partit contra la Nucía, a la segona jornada. Amb tot, el sorià ha aconseguit dues dianes, les mateixes que l'any passat.

El gol ha servit al jugador per reivindicar-se i aconseguir d'aquesta manera més oportunitats per tornar a ser el revulsiu de luxe que tantes alegries va donar durant la darrera temporada. Contra el Racing Rioja a la Copa del Rei va ser l'únic partit on va ser titular i va jugar tots els minuts.

tracking