Diari Més

L'entrenador Albert Roca impartirà una ponència a la delegació de l'FCF a Tarragona aquest divendres

Amb accés gratuït per entrenadors i entrenadores, el reconegut tècnic professional durà a terme una conferència, dins del cicle formatiu del CTE

Imatge d'arxiu d'Albert Roca, quan formava part del cos tècnic del FC Barcelona.

L'entrenador Albert Roca impartirà una ponència a la delegació de l'FCF a Tarragona aquest divendresCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Roca,entrenador UEFA Pro i ex jugador de la Primera i la Segona Divisió 'A',serà el ponent en la segona conferència organitzada pelComitè Tècnic d'Entrenadorsde la Federació Catalana de Futbol el properdivendres25de novembrea les 18.30 hores,a la delegació federativa de Tarragona (CarrerSoler 24, Entresòl A).

L'acte s'engloba dins del calendari 2022-2023 del cicle de ponències formatives dirigides als entrenadorsafiliats.La primera la va protagonitzar Juan Ignacio Martínez 'Jim',ex entrenador delReal Zaragoza, a la delegació de l'FCF a Lleida.

Experiència en màxima competició internacional

En aquesta jornada,Rocaaportarà les seves vivències professionals a nivell de màxima competició internacional després d'haver format part del cos tècnic delFC Barcelona, delGalatasaray, delBengaluru FC, i d'haver exercit les funcions de tècnic de laSelecció Nacional de futbol de El Salvadori també de l'Arabia Saudí.

El tècnic de Granollers, en la ponència titulada 'Criteris i procés de l'entrenament en el futbol', tambéexposarà les seves activitats professionals a l'elit, aplicables en qualsevol de les àrees de treball que estableix el Comitè. Per a més informació sobre la figura d'Albert Roca, es pot consultar la seva pàgina web fent clic AQUÍ.

Accés lliure i gratuït per a entrenadors i entrenadores

L'accés a la ponència és lliure a tots els entrenadors i entrenadores, de la delegació i la resta de Catalunya.La ponència, a més, tindrà unacàrrega lectiva de 2 crèditsper als entrenadorsafiliats per tal que els assistents puguin beneficiar-se dels crèdits corresponents.

tracking