Diari Més

El Nàstic dona un cop de puny sobre la taula (2-1)

Els grana sumen el quart partit consecutiu guanyant al Nou Estadi superant al líder de la lliga

El Nàstic dona un cop de puny sobre la taula (2-1)

El Nàstic dona un cop de puny sobre la taula (2-1)Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElNàstic de Tarragona va donar un cop de puny sobre la taula.Elsgrana vanallargarla ratxa de victòries al Nou Estadi Costa Daurada superant al líder, elCastellón. Els grana van guanyar en caràcter i en intensitat i amb una gran capacitat de recompondre's després del primer gol.

RaülAgnéva tornar a moure l'onze inicial.AarónReyva recuperar la titularitat després de dues setmanes d'absència i RobertSimónli va pispar latitularitata Marc Álvarez a la banda dreta. El partit estavaassenyalatal calendari. Un derbi entreCastellóni Nàstic sempre és un duel d'alta intensitat i això es va notar sobre la gespa des del primer minut.

Els dos equips van començar el partit amb el ganivet entre les dents. La proposta de joc tant deCastellóncom de Nàstic eraagressiva i ofensiva i durant els primers minuts va haver més d'una internada a cada àrea amb perill. La primera del Nàstic, però, va ser d'estratègia. El servei era similar al del gol contra l'SDLogroñés.AarónReyli va passar la pilota a Pedro delCampo, que es trobava més separat, però dins de l'àrea i el de Figueres va rematar apuntant al pal curt de Pastor, però el porter va estar atent i va aturar l'ocasió.

D'altra banda, elCastellóntambé tenia les seves ocasions. Són un equip ràpid i ho van demostrar amb múltiples transicions.Fabríciova fer de la banda esquerra un forat. L'extrem delCastellóndriblava a Joan Oriol de totes les formes possibles i, en una d'aquestes, va posar un centre ras a l'àrea que Pablo Hernández va rematar desviat el que podria haver sigut l'1-0. Poc després, el Nàstic va tenir també la seva. Pablo Fernández va marxar no d'un, sinó de dos defensors a base de força i envergadura i es va plantar davant de Pastor. El davanter grana va fer la passada de la mort aGuillermoi el basc no va arribar de miracle. Era un remat a porteria buda, però no va poder ser.

El partit s'anava animantpoc a poci elCastellónva vèncer el pols al Nàstic. Les possessions de l'equip valencià s'allargaven en el temps de forma ininterrompuda, mentre que el Nàstic perdia la possessió amb pilotades cap al mig del camp.

De tant provar a camp contrari, elCastellónva acabar marcant.ManuSánchez va provar un centre-xut quea poc a poces va anar enverinant.ManuGarcíaestava molt avançat i va recular, però no va arribar i la pilota es va colar per l'escaire. El gol vasercom un cop de puny, però el Nàstic va demostrar personalitat i va saber recompondre's.

Els grana van agafar de nou la iniciativa de la màd'AarónRey. Elgallecavançava per banda esquerra i dos jugadors delCastellónes van tirar a sobre seu.Reyva veure el forat i, d'esperó, va passar la pilota a Joan Oriol. El capità grana es va colar a l'àrea i, com va veure que ningú l'aturava, va rematar amb el peu dret, el seu peudolent. El xut anava col·locat al pal dret de Pastor i, dit i fet, la pilota va topar al pal i va entrar dins.

No hi havia temps per a més. El Nàstic va empatar quan més mal feia, just abans del descans.

El partit va començar amb la mateixa intensitat que va acabar.ManuGarcíaes va redimir ben aviat aturant un u contra u a un jugador delCastellón. Els valencians insistien iinsistien, però els seus xuts no trobaven porteria de cap de les maneres.

Agnémovia banqueta. Buscava l'explosivitat de Marc Álvarez i el control al mig del camp ambMontesArce. Però va ser el canvi deBonillael que va marcar la diferència. Falta al costat de la línia de servei de banda. El Nàstic buscava la jugada d'estratègia iBonillaera l'encarregat de posar-la. La pilota va volar i a l'aire es va començar a tancar. De la mateixa manera que en el gol delCastellónla pilota es va enverinar, aquesta vegada Pastor va caure en el parany i l'esfèric es va colar dins de la porteria.

El Nàstic no necessitava més i va estar convençut a aturar el partit.Elsgrana vantirar d'experiència i van saber tancar el partit sensegairesensurts. Els grana sumen la quarta victòria consecutiva a casa i guanyen alCastellón, líder de la categoria que no perdia des delprimerpartit delliga. Els grana van donar un cop de puny sobre la taula.

tracking