Diari Més

Agné: «Aquesta victòria confirma que estem creixent»

El tècnic del Nàstic va destacar que han guanyat «des de l'energia i no desconcentrar-se» contra un gran rival

Raül Agné a la banqueta del Nou Estadi en el partit contra el Murcia.

El triomf del Nàstic contra el Murcia, un missatge reivindicatiu de Raül AgnéGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Nàstic deTarargona, RaülAgné, va sortir satisfet després de la quarta victòria consecutiva al Nou Estadi. Els grana van vèncer alCastellón, el líder de la categoria i el míster va destacar que «hem patit, però per això és el líder. La veritat que elCastellónse'ns dona bé, hem fet un bon partit d'energia. Eren molt bons, ràpids i precisos amb un jugador comFabricioque no hauria d'estar a aquesta categoria». A més, va afegir que «estic molt content d'haver remuntat, fa quatre dies tot era un drama».

Amb aquesta victòria el Nàstic suma quatre partits sense perdre, tres victòries i un empat.Agnéva subratllar que «això ens confirma que estem creixent. El partit s'ha guanyat des de l'energia i no desconcentrar-nos». ElCastellónva marcar primer i això va deixar «l'equip tocat», va mencionarAgné. Després va arribar el gol de l'empat que el míster va descriure: «La jugada comença ambAarónReyi aquest se la dona a Joan Oriol. Semblava Maradona, ha començat a driblar i ha xutat per posar-nos de nou en el partit». Aquesta capacitat de remuntada és una habilitat que ha guanyat el Nàstic aquesta temporada. «No és fàcil remuntartantràpidament contra un equip així. El futbol va d'emocions. Sabem que havíem d'estar amb bon rendiment, quan això ho repeteixes i ho fas una vegada i una altra saps que tens un bon hàbit».

El tècnic de Mequinensa va aprofitar per felicitar els seus jugadors després d'un partit «on han pencat molt». «Tinc la sort de tenir un gran vestidor i una gran plantilla. Ho han demostrat en moments de debilitat i estrès màxim i els estic molt agraït. Podem jugar millor o pitjor, però sempre fins al final i deixant-nos l'ànima».

tracking