Diari Més

Raül Agné: «El Castellón és un gran rival, però nosaltres també ho som»

El tècnic grana no podrà comptar amb Trilles, Lupu, Nil i De la Peña, els tres últims van caure lesionats en el partit de Copa del Rei

Agné a la banqueta en el primer partit de lliga contra la UD Logroñés.

Agné repeteix els mateixos canvis en els dos primers partits de lligaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic de Tarragona, Raül Agné, ha manifestat en la roda de premsa prèvia al partit de lliga d'aquest dissabte contra el líder, el Castellón, que el seu rival «té una identitat clara. És un equip molt intens, sacrificat i que s'adapta bé a tots els registres». Això sí, el tècnic grana ha indicat que «tot i que serà un os dur i un rival complicat, nosaltres també ho som i ens tindran respecte perquè som un club que aspirem a tot».

Sobre l'estat dels jugadors i el retorn del Nàstic al Nou Estadi després d'un mes, Agné ha explicat que «l'equip té les ganes i la il·lusió de compartiruna bona tarda amb l'afició. Tenim ganes de jugar a casa, perquè som més forts. A veure si demà, amb la seva ajuda, som capaços de guanyar al que és, a dia d'avui, el millor equip del nostre grup».

Per últim, sobre el seu rival de Copa del Rei, el Málaga, el tècnic grana ha exposat que «estem parlant d'un club que, fa uns anys, jugava la Champions. És un club històric, amb un gran entrenador com és Pepe Mel i bons jugadors. És veritat que, si va com va, alguna cosa estarà fent malament. Anem a jugar demà i, quan arribi la Copa, en parlarem de la Copa. Ara, ens hem de centrar en el Castelló, que prou feina en tindrem demà», ha conclòs Agné.

tracking