Diari Més

El Castellón de Dani Romera posarà a prova la ratxa del Nàstic al Nou Estadi

El conjunt de Rubén Torrecilla és el líder de la categoria i, a més, és l'equip que més marca i que menys encaixa de tot el grup

L'exgrana Dani Romera és el davanter estrella del Castellón i aquesta temporada ha marcat 6 gols.

El Castellón de Dani Romera posarà a prova la ratxa del Nàstic al Nou EstadiCD Castellón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Raül Agné rep demà a l'os més dur de rosegar de tota la categoria. Els grana es troben en un bon estat de forma amb un balanç de tres victòries i un empat en els últims quatre partits. Aquesta sensació millora al Nou Estadi perquè els grana han guanyat els últims tres partits que s'han diputat al temple grana. Demà, aquesta bona dinàmica la posarà a prova el que és, actualment, el millor equip de la categoria. El conjunt entrenat per Rubén Torrecilla és el líder de la categoria i també l'equip amb millors números. Els orelluts són els més golejadors de la categoria, amb 18 dianes i també l'equip que menys encaixa, amb 8 gols. A més, el conjunt de la Comunitat Valenciana es troba en una gran dinàmica de resultats. En el primer partit de lliga, el Castellón va perdre per 3-2 contra el Barça Atlètic i aquest ha resultat ser l'últim.

Des d'aleshores, el conjunt de Rubén Torrecilla no coneix la derrota, encara que el seu punt fort és com a local. El Nuevo Castalia és un dels principals arguments de perquè el Castellón és el líder de la categoria: L'estadi només ha vist guanyar al seu equip. D'altra banda, en els cinc partits que ha disputat fora de casa, ha empatat en tres ocasions, ha perdut en una i només ha aconseguit vèncer al camp de l'Alcoyano.

L'arma més perillosa del Castellón és l'ex del Nàstic, Dani Romera. El davanter andalús és el pitxitxi de l'equip amb 6 gols, un gol menys que els que va marcar en la seva etapa en el Nàstic. Romera no és l'única arma del conjunt orellut.

Els de Torrecilla juguen amb un 4-2-3-1, amb especial importància en els extrems i en les segones jugades. Manu Sánchez, el lateral dret, ha fet 3 gols i l'extrem Raúl Sánchez n'acumula 2. Fabrício Santos, l'extrem dret, també s'ha de tenir en compte perquè forma part d'un mecanisme ofensiu molt ràpid que fa especial mal en els contraatacs.

Els valencians tenen a més cares conegudes. Cheikh Kane Sarr va sortir cedit el darrer mercat d'estiu i va començar com a porter titular. Tot i això, després de tres i cincgols encaixats, ha perdut la seva posició en favor d'Alfonso Pastor, que només ha encaixat dos gols en els vuit partits que ha jugat. El jugador de Cabra del Camp i amb passat a les categories inferiors del Nàstic, Jordi Calavera, és la peça fonamental del mig del camp del Castellón.

En aquest tram inicial de lliga, el Castellón ha demostrat ser l'equip més potent, però encara té un compte pendent, la victòria al Nou Estadi. Els orelluts no guanyen a Tarragona des de l'any 2008-2009. L'any passat, van ser atropellats pel Nàstic i van perdre per 3-0 amb doblet de Dani Romera.

Els duels entre Nàstic i Castellón sempre han sigut derbis molt intensos, i el de demà no serà menys. Al Nou Estadi, hi haurà tota una invasió blanc-i-negra perquè, segons destaca el Castellón, ja han venut més de 400 entrades. A més, també suposarà el retorn de Dani Romera. L'exdavanter grana no va acabar jugant amb el Nàstic aquesta temporada per decisió tècnica i demà tornarà a l'estadi que el va veure marcar els 7 gols que va fer amb la samarreta grana.

Per aquest enfrontament, Raül Agné no podrà comptar amb fins a quatre jugadors per lesió. Trilles, que porta fora dels terrenys de joc gairebé un mes, va patir un esquinç al lligament extern del turmell esquerre. Això sí, la llista es va allargar amb tres noms més en el darrer partit que el conjunt grana va disputar de Copa.

Lupu es va retirar amb una lesió fibril·lar a la unió miotendinosa a l'isquiotibial dret. D'altra banda, Nil va patir un esquinç bimaleolar del turmell dret i, finalment, a De la Peña, qui s'estrenava en partit oficial amb el Nàstic, l'han diagnosticat una gonàlgia al genoll esquerre. Per tant, tot i les baixes, el conjunt grana intentarà, demà a les 17 h., obtenir els tres punts al Nou Estadi per assaltar les posicions de play-off d'ascens.

tracking