Diari Més

«Toca continuar treballant per aconseguir més oportunitats»

El porter del Nàstic va debutar deixant la porteria a zero a la Copa

El jugador de Riudoms va pujar al primer equip durant el mercat d'estiu per convertir-se en el segon meta del Nàstic.

«Toca continuar treballant per aconseguir més oportunitats»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

— Com es va sentir en el seu debut oficial amb la samarreta del Nàstic? — Estic realment content. Aquesta oportunitat l'estava esperant, de fet lluitava per això des de fa tres anys quan vaig començar a entrenar amb el primer equip. Debutar en partit oficial era un somni que tenia des de ben petit, i fer-ho a las Gaunas, un estadi imponent que se'ns dona bé, va ser espectacular.

— No només va debutar vostè, també ho va fer De la Peña. Enguany també ho han fet Montalvo i Marc Álvarez. L'aposta pels jugadors del planter és ferma.

— Tant Marc Montalvo com Iván De la Peña, Marc Álvarez i Víctor Valverde són jugadors amb molt de potencial i talent. A cada entrenament ens deixem la pell per a aconseguir aquesta oportunitat i ens alegra que l'entitat miri als jugadors del planter.

— Va pujar oficialment al primer equip en el mercat d'estiu i la seva funció, de moment, és la de segon porter. Com es viu aquest paper?

— És un paper que no és gens fàcil. Soc una persona que necessita jugar, que arribi el cap de setmana i poder sentir l'adrenalina de la competició, però accepto la situació perquè sé quin és el meu rol. Al davant tinc a Manu García, que és un tros de porter, una persona increïble sota els pals i com a company. Ara em toca treballar i seguir aprenent perquè les oportunitats acabin arribant, com és el cas de la Copa del Rei.

— A l'estiu, el Nàstic tenia el dilema a la porteria amb quatre porters per dues places. Al final, vostè va ser l'escollit.

— El que mana és Manuel Oliva. En principi tenia clar que seria el segon porter de la temporada i amb el seu suport em vaig quedar més tranquil. Estic molt content que finament he fet el pas definitiu al primer equip del Nàstic.

— A vegades, el treball del cos tècnic més enllà de l'entrenador queda més enfosquit. Què pot dir de Manuel Oliva?

— És una figura imprescindible. Quan vaig començar a entrenar amb el primer equip, venia d'una mala dinàmica amb la Pobla de Mafumet perquè no jugava gaire. Ell em va ajudar molt, em va fer veure que, al final, amb el treball i la constància s'aconsegueixen els resultats. És el que em va fer sortir de la mala dinàmica i, al final, arribar fins aquí. Els coneixements, la manera que et tracta... És una persona increïble.

— Debut amb la porteria a zero. Què significa per a un porter?

— Satisfacció, però sobretot treball de tot l'equip. Sense ells, no és possible mantenir la porteria a zero.

— Com van ser els seus inicis en el món del futbol?

— Vaig començar a una escola de futbol de Reus de ben petit i als dos anys vaig venir al Nàstic. Vaig estar des de benjamí fins a infantil i sempre vaig voler ser porter. Era un fanàtic d'Iker Casillas. Vaig tornar al Nàstic per jugar a la Pobla de Mafumet. El primer any va ser més complicat perquè ja hi havia un porter titular, però al final tot aquest esforç va ser recompensat i ara soc al primer equip.

— Quins són els seus objectius personals?

— Treballar i millorar cada dia i complir el somni que és pujar a Segona A amb el Nàstic.

— El seu següent rival a Copa serà el Málaga, de Segona A.

— Estic molt content de poder jugar aquesta ronda al Nou Estadi davant l'afició i contra un equip històric com és el Màlaga. Tot i això, ara ens toca centrar-nos al partit contra el Castellón a la lliga.

tracking