Diari Més

El Nàstic vol tornar a fer del Nou Estadi un fortí contra el Castellón

Els grana acumulen tres victòries consecutives

Guillermo Fernández celebrant el gol contra el Numancia.

El Nàstic vol tornar a fer del Nou Estadi un fortí contra el CastellónNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona es troba en una dinàmica positiva de resultats després de sumar tres victòries i un empat en els últims quatre partits. La maquinària grana comença a funcionar amb un element com a punt principal: el Nou Estadi Costa Daurada. Els de Raül Agné acumulen tres victòries consecutives al temple grana i, contra el Castellón, volen que l'estadi torni a ser el fortí de l'any passat.

La darrera campanya, els grana van fer història aconseguint una ratxa de cinc victòries consecutives al Nou Estadi. Sumar de tres en tres a casa era el punt fort del Nàstic de l'any passat i ajudava a amagar els resultats fora de casa. L'any passat, el Nou Estadi era sinònim de perill per als equips visitants. De fet, només l'Atlético Baleares i l'Andorra van arribar a conquerir el temple grana.

Aquesta temporada, els grana van començar amb el peu esquerre a casa, amb un empat a dos contra l'UD Logroñés a la primera jornada de lliga i amb una derrota contundent contra l'Intercity en el segon partit dels d'Agné a Tarragona. Això, va canviar dies després de Santa Tecla. Des de la victòria contra l'Amorebieta, els grana no han perdut cap duel.

Superar el rècord de cinc victòries de l'any passat és complicat i el Castellón serà l'encarregat de posar a prova la fortalesa del conjunt d'Agné. Des del club, volen el màxim suport grana a l'estadi i, per aquest motiu, han preparat una promoció. Les persones que facin una compra superior a 15 euros a la tenda del club, s'emportaran una entrada gratuïta.

tracking