Diari Més

El Nàstic suma nous golejadors després del partit de Copa a las Gaunas

Els quatre gols que han marcat els grana en aquell camp van ser l'estrena de quatre jugadors

Montes Arce i Tirlea celebrant el segon gol del Nàstic a la Copa.

El Nàstic suma nous golejadors després del partit de Copa a las GaunasNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els partits de Copa del Rei habitualment serveixen per donar una oportunitat als jugadors menys habituals i a las Gaunas Raül Agné va acabar satisfet amb ells. Segons l'entrenador, aquest segon equip «va estar a l'altura». El tècnic sempre ha comentat que ell és un entrenador que confia en les plantilles, i que quan un jugador comença la temporada sent titular, no vol dir que l'acabi. Per aquest motiu, Lupu, Montes Arce i Robert Simón van aprofitar la fita per reivindicar-se. Las Gaunas va ser l'escenari ideal.

El Nàstic va completar la segona victòria a domicili de la temporada al mateix camp i li va servir per sumar més jugadors a la causa del gol. Marcar és una cosa de tot l'equip, ja sigui amb centres a l'àrea que han d'atrapar els davanters, segones jugades que finalitzen els migcampistes o les d'estratègia que hi participen els centrals.

L'estadi de Logroño ha presenciat totes aquestes i, de fet, els quatre gols que el Nàstic ha marcat aquesta temporada en aquell estadi, han significat l'estrena golejadora de quatre futbolistes grana. En el partit contra l'SD Logroñés, Marc Montalvo va marcar amb un xut potent des de la frontal de l'àrea. Aquest gol gairebé que es va repetir a la Copa del Rei.

Contra el Racing Rioja va ser Eric Montes Arce qui va enxampar una pilota fora de l'àrea per marcar el 0-2 amb potència. Tot i ser dos jugadors de caràcter més defensiu, no vol dir que no puguin encarregar-se de finalitzar jugades.

Durant el partit contra l'SD Logroñés, Josema va marcar l'1-2 de cap amb una jugada d'estratègia. Després de diversos partits temptant la porteria, el defensa grana es va estrenar de cap a pilota aturada. D'una centrada també va arribar el gol de Lupu contra el Racing Rioja.

En aquest cas, el protagonista del centre va ser Robert Simón, jugador que l'any passat era indiscutible i que enguany ha perdut protagonisme per banda. Lupu va demostrar ser un davanter centre amb olfacte i va situar-se on havia d'estar per rematar el centre del badaloní. Després d'aquesta jugada es va lesionar i l'equip està pendent de la resolució de les proves mèdiques que van realitzar-se ahir.

El Nàstic s'enfronta aquesta setmana al Castellón, un equip que brilla precisament per l'aspecte golejador. Els grana necessitaran tot l'encert possible per obtenir la tercera victòria seguida al Nou Estadi.

tracking