Diari Més

Tanca amb èxit i grans emocions la Fase Tarragona de LaLiga Genuine

El Nàstic Genuine és tercer en 'fair play' i va assolir un balanç de dues derrotes i una victòria

Els jugadors del Nàstic Genuine abraçant-se amb els de la primera plantilla del Nàstic.

Tanca amb èxit i grans emocions la Fase Tarragona de LaLiga GenuineOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fase Tarragona de LaLiga Genuine va tancar ahir un cap de setmana ple d'emocions. La competició va ser tot un èxit i després de mesos d'espera, els 44 equips van poder tornar a gaudir sobre la gespa del futbol més pur.

El divendres es va donar el tret de sortida oficial a la competició amb la cerimònia d'inauguració que va tenir lloc al Nou Estadi. Allà, els 44 equips van desfilar sobre la gespa i Josep Maria Andreu, president del Nàstic, i Javier Tebas, president de LaLiga, van tenir paraules per la importància de Tarragona a la competició. De fet, Tebas va mencionar que la ciutat sempre acollirà la primera fase de la competició, en tant que el Nàstic és l'ànima i el fundador d'aquesta.

Després de la merescuda rebuda de tots els equips, el focus d'atenció va passar al Complex Esportiu de Salou, on entre dissabte i diumenge es van concentrar tots els partits. El Nàstic Genuine va entrar en acció el mateix dissabte al matí. Els grana, entrenats per Rafel Magrinyà, van caure per 3-0 contra el Córdoba i a la tarda es van enfrontar contra l'Elche, on també van acabar caient per 0-3. Durant la jornada de diumenge, els grana van celebrar la victòria contra el Màlaga per 3-1. A LaLiga Genuine la competició no és el més important, la companyonia, el respecte i el bon ambient són el més destacat. Els grana competeixen en el grup Companyonia, i amb els resultats es van col·locar en novena posició i tercers en fair-play amb 117 punts, només superats pel Málaga i el Córdoba amb 119 i 118 punts respectivament. Durant la jornada de diumenge, els jugadors del primer equip del Nàstic van seguir de ben a prop l'últim duel grana contra el Málaga. Amb la victòria, els jugadors grana van celebrar plegats la cita amb gran emoció.

D'altra banda, la Fundació Futbol Base de Reus també va jugar els seus tres primers partits de la competició aquest cap de setmana. Els roig-i-negres van tancar la seva participació amb un ple de victòries en tant que van superar el Cartagena per 1-2, després van guanyar al Granada per 2-1 el dissabte i, el diumenge van guanyar per 2-1 a l'Elche. Els reusencs també es troben en el grup Companyonia i estan situats en tercera posició amb un ple de victòries, mentre que van sumar un total de 113 punts de fair-play.

Després d'una setmana molt intensa, amb els últims preparatius, cerimònia i competició, la Fase Tarragona tanca un any més la seva participació a LaLiga Genuine amb gran èxit. Fa cinc anys, només 17 equips van desfilar pel Nou Estadi, i divendres van ser 44. La pròxima etapa de la lliga serà a la Fase 2, que tindrà lloc a Barcelona i a Bilbao. El 17,18 i 19 de febrer l'Espanyol acollirà a la meitat dels equips mentre que l'Athletic ho farà el 24, 25 i 26 de març.

tracking