Diari Més

El peatge de la Copa del Rei passa factura al Nàstic amb tres lesions

Lupu, Nil i Iván de la Peña van haver de ser substituïts i Agné considera que «no tenen bona pinta»

Els jugadors del Nàstic celebrant el gol que va marcar Lupu per encetar el marcador.

El peatge de la Copa del Rei passa factura al Nàstic amb tres lesionsNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona es va classificar per a la següent fase de la Copa del Rei després de vèncer al Racing Rioja per 0-2 a las Gaunas. El partit va seguir el guió que estava previst, però aquest passi de ronda va venir amb un peatge molt car, perquè tres jugadors van haver de ser substituïts per lesió.

Els de Raül Agné van jugar a las Gaunas, un camp de primer nivell, i , d'aquesta manera, van evitar jugar en un camp en pitjors condicions. Tot i això, els grana van patir les conseqüències i Agné va veure com Andrei Lupu i Nil Jiménez es van lesionar i no van poder acabar ni la primera meitat. Per acabar de rematar amb la mala fortuna, Iván de la Peña també va haver de ser canviat per molèsties físiques. Aquest va ser el duel on el jove jugador de la Pobla de Mafumet, fill del mític migcampista de l'Espanyol amb el mateix nom, debutava amb la samarreta grana. A la segona meitat, en una acció fortuïta, es va ressentir del genoll.

Andrei Lupu repetia titularitat a las Gaunas. Ja va sortir des de l'inici contra l'SD Logroñés a la lliga i el dissabte va tornar a tenir una oportunitat. El jugador ja va explicar a Diari Més les ganes que tenia d'estrenar-se amb un gol i ho va aconseguir. La celebració no va ser gaire efusiva. Ell sabia que alguna cosa no rutllava. A la següent jugada, va acabar a terra i va demanar el canvi.

Abans de la segona meitat, Nil Jiménez també va acabar patint molèsties i es va retirar del terreny de joc, però Agné va decidir aguantar el canvi i jugar en inferioritat numèrica els pocs minuts que restaven pel descans.

En la roda de premsa posterior al partit, Raül Agné va destacar que la victòria va ser agredolça perquè «hem perdut tres jugadors per lesió i això ens ha condicionat el partit. Queda veure les exploracions mèdiques, però no tenen bona pinta». El de Mequinensa va confirmar que Andrei Lupu es va lesionar del bíceps femoral, Nil Jiménez va tenir molèsties al turmell i Iván de la Peña al genoll. Durant els pròxims dies, les proves mèdiques avaluaran l'abast real de les tres lesions.

Agné va mencionar especialment el cas de Lupu. El davanter grana s'estava posant al nivell després de dos mesos aturat per la fractura a la mandívula que va patir a la pretemporada. Lupu es va estrenar amb el Nàstic aquesta temporada amb el 0-1. A la pretemporada també va mostrar el seu olfacte de cara a la porteria, però les lesions encara no l'han deixat brillar amb el Nàstic. El tècnic va considerar «aquestes lesions trenquen el ritme de competició, en el cas de Lupu, el pobre no acaba d'agafar la continuïtat, tot i que aquesta tarda ha tornat a demostrar que és un davanter d'àrea molt bo».

Sigui amb Lupu, Nil i de la Peña o sense ells, el Nàstic s'ha de començar a preparar per afrontar un duel complicat contra un Castellón líder i que ha tingut més dies de descans.

tracking