El Nàstic guanya amb comoditat al Racing Rioja i passa de ronda (0-2)

Els grana van pagar un peatge excessiu perquè Lupu, Nil Jiménez i De la Peña es van lesionar i no van poder acabar el partit

El Nàstic guanya amb comoditat al Racing Rioja i passa de ronda (0-2)Nàstic

El Nàstic completa el tràmit amb una victòria còmode per dos gols contra elRacingRioja de Segona Federació. Els deRaúlAgnées classifiquen per a la següent ronda, però van pagar un excessiu peatge.Lupu, Nil Jiménez i de laPeñaes van lesionar i no van poder acabar el partit.

RaülAgnéva apostar per un onze titular amb els jugadors menys habituals de l'equip. Dani Parra va tenir la seva oportunitat a la porteria. En defensa, DelaPeña, jugador de la Pobla i fill del míticIvánde laPeñade l'Espanyol, va estrenar-se amb la samarreta grana al costat de Quintanilla. Nil Jiménez iTirleavan completar les dues bandes. El mig del camp el va ocuparGorostidiiMontesArcei a les bandes estavenMaurizioPochettinoi RobertSimón. El badaloní va perdre la seva posició en lliga en favor de Marc Álvarez mentre que l'argentí és un jugador de rotació.Bonillava jugar el seu partit número 101 a la mitja punta iLupuva ser el davanter titular.

Els grana sabien com seria el partit. El Nàstic és un equip de categoria superior alRacingRioja i el fet de jugar alasGaunasva acabar per donar avantatge als de RaülAgné. L'equip va començar el duel amb confiança. Els jugadors sabien que havien d'aprofitar aquest duel no només per passar de ronda, sinó per reivindicar-se davant de l'entrenador.

Lupu,BonillaiPochettinovan ser els protagonistes del primer atac grana. El Nàstic dominava al modestRacingRioja i el gol no va trigar a arribar. Els grana se sentien còmodes i la primera diana es va construir des del darrere. De laPeñava cedir la pilota aMontesArce. El migcampista va aixecar el cap i va passar-li l'esfèric a RobertSimóni el badaloní va aprofitar tota la banda per preparar la centrada. Gairebé a la línia de fons, l'extrem la va posar a l'àrea i allà estavaLupuque va marcar el seu primer gol de la temporada. El Nàstic s'avançava, però l'alegria va acabar amargant-se a la següent jugada.Lupues va lesionar i va haver de ser substituït perGuillermo, que va entrar sense escalfar.

El Nàstic va sentir el cop d'efecte i elRacingRioja va aprofitar per fer la seva. JorgeGalánva marcar l'1-1, però l'àrbitre va anul·lar l'acció per fora de joc. Això no va acabar aquí i Dani Parra va haver d'actuar en la següent acció amb un centre-xut enverinat delRacingRioja.

El Nàstic es va refer iPochettinova posar a prova aArturoChengamb un bon remat. El segon gol va arribar de les botes deMontesArce, que va atrapar una pilota morta a la frontal de l'àrea i va enviar una canonada que va posar el 0-2. El partit es va estabilitzar, però abans del descans la mala sort va tornar a trucar a les portes dels grana. Nil Jiménez es va lesionar i va retirar-se coix del terreny de joc. Faltaven pocs minuts per arribar al descans, així queAgnéva decidir esperar per fer el canvi. ElRacingRioja va tenir l'última abans del mig del camp, amb un remat de falta directa que va tocar Parra i es va estavellar amb el pal.

A l'inici de la segona meitat, Joan Oriol es va incorporar al terreny de joc iJosemael va acompanyar per donar descans a Quintanilla. El partit es va estabilitzar, però el Nàstic va tornar a patir una nova lesió. De laPeñaes va ressentir d'una jugada i va haver de ser substituït. AmbJosemasobre la gespa, el Nàstic es va quedar sense centrals perquè Pol Domingo no va entrar a la convocatòria del partit. MarcMontalvova ser l'encarregat de sortir i el partit es va posar a poc a poc de color local.

ElRacingRioja va fer de les seves i va provocar algun ensurt al Nàstic. En qüestió de minuts, va estavellar la pilota al pal en dues ocasions i una va topar al travesser i va sortir fora. Mostrant que, tot i ser de Segona Federació,també tenen la seva personalitat per no posar les coses fàcils.

Tot i això, el Nàstic va saber tancar el partit i es va emportar una victòriacòmodecontraelRacingRioja i la segona de la temporada alasGaunas. Els grana esperen el segon rival d'una segona ronda que es jugarà l'últim dimecres abans de Nadal.