Diari Més

Agné: «Aquesta victòria ens ajuda a seguir creient, però estic pendent de les lesions»

El tècnic grana va destacar el nivell dels jugadors menys habituals

Imatge de Raül Agné en el primer partit de lliga contra la UD Logroñés.

Raül Agné: «El Nàstic està obligat a guanyar sempre i anirem a la Nucía a pels tres punts»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic grana, RaülAgné, va sortir delasGaunasamb una sensació agredolça. Per una banda, el de Mequinensa va estar satisfet per la victòria i per classificar-se a la següent fase, però també va sortir més preocupat per les tres lesions: «Aquesta ésla segona victòria com a visitant, encara que sigui en el mateix estadi, i això sempre ens ajuda aseguircreient, però ens ha condicionat molt els tres jugadors lesionats perquè no tenen bona pinta». El tècnic grana va destacar queLupuva patir una lesió al femoral, Nil un possibleesquinçal turmell i de laPeñauna lesió al genoll. L'abast de totes aquestes lesions se sabran després de les proves.

El tècnic grana va destacar lacòmoda victòria: «Teníemel partit controlat, tot i que les lesions sempre condicionen. A la segonameitatno les hem trobat bé, hem tingut l'oportunitat de marcar-ne un més ambPochettino». El tècnic de Mequinensa va alinear als jugadors menys habituals iaquestvan respondre, per això, va destacar que «quan parlem d'una plantilla àmplia va d'això. Els jugadors treballensempre quehan tingut l'oportunitat han tingut un bon paper. No és fàcil, a la copa sempre hi ha més d'un ensurt i hem estata l'altura».

El pròxim rival del Nàstic és el líder de Primera RFEF, elCastellón. El tècnic s'ha volgut referir al duel amb confiança: «Quan un ve de guanyar, el pensament sempre és positiu. Som el Nàstic, sempre estem obligats a jugar per guanyar. Dissabte ve el líder, però en el nostre estadi amb la nostra gent i la línia ascendent que portem ho donarem tot per guanyar».

tracking