Arriba la primera derrota del curs del Reus Deportiu a la pista del Liceo (5-3)

Els dos equips es jugaven la segona plaça de la Parlem OK Liga

Un instant del partit del Reus Deportiu a Riazor.

Arriba la primera derrota del curs del Reus Deportiu a la pista del Liceo (5-3)Manu Boutureira

Liceoi Reus es jugaven la segona plaça de la ParlemOKLigaabans de l'aturada per a la celebració delsWorldSkateGamesde l'Argentina. Els gallecs, més efectius davant porteria, han sumat els tres punts (5-3) amb doblets deDavaTorres iCésarCarballeirai diana del debutant PolManrubia. Marc Julià, Joan Salvat i Sergi Aragonès han estat els golejadors del Reus Deportiu aLaCorunya. Ha arribat la primera derrota del curs en la sisena jornada.

ElLiceo, ha estat més encertat als primers compassos. Al minut cinc s'ha avançat amb gol deDavaTorres, qui ha aixecat la bola suaument dins l'àrea en rebre una assistència de PolManrubia. L'associació entreManrubiai Torres ha aparegut tres minuts després per enviar de nou la pilota al fons de la xarxa. La rematada de Torres podria haverestat invalidada per bola alta, però els àrbitres no ho han considerat així.

A l'equador del primer temps el Reus ha entrat de ple en el partit. El porter local Martí Serra ha fet caure Marc Julià i ha estat amonestat amb blava. El mateix Julià l'ha executat davant Bridge. L'acció s'ha repetit i en segona instància, l'olotí ha firmat el 2-1 amb un 'aixeca i pica' de molta factura.

A manca de deu minuts pel final del primer període, el local Arnau Canal ha vist blava. En aquesta ocasió, Marc Julià no ha transformat la directa davant Serra. Al minut 19, els reusencs han estat a punt d'empatar, però una potent rematada de Sergi Aragonès s'ha estavellat al travesser.

L'exroig-i-negre César Carballeira ha obert la ferida. Amb una gran jugada personal tot passant per darrere la porteria ha arrossegat la bola sobre el parquet per situar el 3-1 al lluminós, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

Al tram inicial de la represa, el capità JoanSalvatha recollit un refús dins per batre Serra i situar el 3-2. Poc després els gallecs han comès la desena falta, peròCheccoCompagno, amb un llançament directe, no ha estat capaç d'empatar.

Al minut 35, l'ex del Reus, Àlex Rodríguez ha enviat la bola al travesser, posteriorment, Manrubia, amb un gran eslàlom ha situat coll amunt el matx tot situant el 4-2 al marcador. Segons abans, li havien anul·lat un gol.

Al minut 42, Carballeira, amb un potent tir exterior, ha sentenciat pràcticament el duel tot situant el 5-2. Rodríguez ha desaprofitat l'oportunitat d'ampliar l'avantatge quan ha arribat la desena falta del Reus. Llançament directe de l'osonenc per sobre el travesser. Tot i tenir poc marge per capgirar el resultat, Sergi Aragonès ha transformat un penal per tancar el resultat de 5-3 definitiu.