Diari Més

Els clubs de Tarragona estrenen el Palau d'Esports de l'Anella

El Club Esportiu Kalos i el Tarragona Handbol Club van entrenar ahir a les dues pistes disponibles

Les membres del Club Esportiu Kalos durant el primer entrenament al Palau d'Esports, ahir.

Els clubs de Tarragona estrenen el Palau d'Esports de l'AnellaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània es va posar ahir a la disposició per primera vegada dels clubs de Tarragona. Després d'una temporada tancat des que es va estrenar en els Jocs del Mediterrani, es va poder estrenar per als tarragonins per l'esdeveniment de la Lliga Catalana ACB i, finalment, ahir els clubs esportius de Tarragona van poder entrenar per primera vegada a l'equipament. La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, María José López, va destacar que encara queden detalls per polir «encara han d'arribar les cortines separadores i el parquet fix, intentarem tenir aquest material durant el pròxim any». La pista del Palau d'Esports es va dividir en tres zones, una per la rítmica, una altra per l'handbol i el voleibol i una tercera pel bàsquet.

Aquesta última utilitzarà de forma provisional el parquet mòbil que es va emprar per a la final de la Lliga Catalana ACB i estarà a la disposició dels equips de bàsquet a partir de demà. Els tres espais tindran l'equipament fix, amb l'únic canvi d'afegir l'equipament del voleibol quan es faci l'ús. D'aquesta manera, segons fonts municipals, indiquen que no es perdrà temps en muntar i desmuntar les pistes i només caldrà fer-ho en el cas d'acollir un esdeveniment de nivell.

L'objectiu és que una vegada estigui disponible el parquet nou, aquest cobreixi tota la pista i el mòbil només s'utilitzi per als esdeveniments. Els vestuaris també es van dividir per l'ús de tots els equips. Aquests espais només s'utilitzaran per canviar-se mentre que els membres dels clubs podran utilitzar les taquilles personals per guardar les seves pertinences.

Aquest espai és tota una oportunitat per als equips de Tarragona. La directora tècnica del Club Esportiu Kalos, Patricia Bello, va destacar que «poder gaudir d'aquest espai amb una alçada excepcional fa que la rítmica es potenciï una mica més». El Kalos treballava fins ara al Pavelló de Sant Pere i Sant Pau i a Constantí, i amb el Palau poden resoldre els problemes que tenien fins ara d'espai i l'utilitzaran tant pels cinc equips d'iniciació com per als quatre de competició.

D'altra banda, el president de Tarragona Handbol Club, Sebas González, va subratllar que l'equipament «suposa una oportunitat d'obrir el club a tota la ciutadania. Ara mateix treballem al barri de Sant Salvador i ens generava un hàndicap per estar més allunyat de la resta de barris. Ara, som a prop dels de Ponent i podem atraure més gent al nostre esport». L'equip farà l'ús de l'espai principalment pels equips d'iniciació i per al sènior.

Finalment, els equips de bàsquet com l'ADT, el CBT, TGN Bàsquet, El Carme, Sant Pere i Sant Pau i Teresianes esperaran a començar els seus entrenaments a l'Anella a partir de demà.

tracking