Diari Més

Duatló

Tot a punt per a l'11è Duatló de la Pobla de Mafumet

La cita esportiva comptarà també amb curses infantils

Els participants hauran de fer la prova

Tot a punt per a l'11è Duatló de la Pobla de MafumetCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els carrers de la Pobla de Mafumet acolliran aquest proper dissabte l'onzena edició del Duatló. Els competidors inscrits hauran de superar un circuit de 5 quilòmetres de cursa a peu, 18 quilòmetres en BTT i 2,5 quilòmetres de cursa a peu per finalitzar el recorregut, el qual poden completar en categoria individual o bé per relleus, que poden ser mixtes. Les inscripcions segueixen obertes al següent

ENLLAÇ

.

Tots els participants rebran una samarreta, així com servei d'avituallament en completar la seva participació al Duatló i una fotografia de record, de la seva arribada a la línia de meta.

La cita esportiva comptarà també amb curses infantils i, pel que fa al propi Duatló, l'organització premiarà els millors duatletes de les diverses categories masculines, femenines, per parelles i competidors locals.

La recollida de dorsals, l'entrega d'obsequis d'inscripció (bossa del participant) i el check in de la bicicleta es farà en la franja horària de 15 a 16.30 h, mentre que el Duatló donarà inici a partir de les 17 h.

tracking