El Nàstic fa llenya i se li escapa la victòria de les mans (2-1)

Els grana perden un partit que estava guanyat en dues accions de desconnexió total de la defensa en els últims minuts

El Nàstic fa llenya i se li escapa la victòria de les mans (2-1)Eldense

El Nàstic de Tarragona veu com es va plasmar una tragèdia al Nuevo Pepito Amat. El partit el tenien assegurat, en el pilar ja estaven situats l'acotxador i l'enxaneta, però abans de fer l'aleta, el castell grana va fer llenya una vegada més. El Nàstic va caure per 2-1 contra l'Eldense en un partit on els grana ho van fer tot com havia de fer-se, aguantar la primera part, marcar a la segona i va estar a tocar del segon. Fins i tot, Manu García va aturar un penal, tot estava fet, però en dos minuts de desconnexió, els d'Agné es va quedar congelats.

Tot i la victòria de l'última jornada contra l'Amorebieta, Agné va decidir variar l'onze per enfrontar a l'Eldense. Alguns jugadors que van destacar la darrera setmana van repetir. Josema va guanyar-li la partida a Trilles i va tornar a l'eix de la defensa i Guillermo va repetir a la punta d'atac. Els canvis van arribar al mig del camp amb Pedro del Campo com a fals extrem esquerre i Gorostidi titular al costat de Montes Arce. D'altra banda, Marc Álvarez va tornar a ser el company de Guillermo a la punta d'atac.

El Nàstic s'enfrontava contra un equip en ratxa i amb una davantera de renom i durant els primers deu minuts de partit, els grana van patir de valent per aguantar a l'Eldense. El conjunt local va transformar els primers minuts del partit en tot un infern per a la defensa grana. La primera ocasió va arribar als dos minuts de partit amb un remat de Soberón dins de l'àrea grana. Manu García va actuar de salvador i en dos temps va aconseguir evitar el primer gol de l'Eldense. Això no es va acabar aquí i el conjunt alacantí va fer tot un setge a la porteria del Nàstic. Els grana es van desinteressar totalment de l'atac, les poques pilotes que tenien morien amb un xut llarg. Era temps per treure aigua del vaixell i van patir de valent, però van aguantar els primers deu minuts evitant que l'Eldense s'avancés i els rivals van tenir més de quatre ocasions per fer-ho.

A poc a poc, el partit va anar igualant-se. Després de l'empenta inicial aturada, el Nàstic va mostrar-se més participatiu amb la pilota. Les jugades dels tarragonins s'anaven allargant, però no trobaven la manera de penetrar en la defensa rival. L'Eldense encara tenia les seves ocasions. Ortuño, amb un fort xut des de la frontal de l'àrea, va avisar a la porteria de Manu García, però el remat va sortir desviat.

La referència del Nàstic era Joan Oriol, totes les pilotes passaven pel capità i va ser ell qui va tenir una de les ocasions més clares de la primera meitat. El cambrilenc va veure el porter avançat i des del seu camp va provar un xut que es va quedar a mil·límetres de sorprendre. Pocs minuts després Guillermo va tenir una altra ocasió clara. Marc Álvarez va centrar la pilota a l'àrea petita i Toni Abad, des del terra, va blocar el que podria haver sigut el gol de Guillermo.

Tot i la tempesta d'ocasions de l'Eldense, el Nàstic va saber aguantar el resultat i va marxar al descans amb bones sensacions.

L'inici de la segona meitat va ser una mica accidentat. Agné va moure banqueta, Pablo i Aarón Rey van entrar al terreny de joc i l'asturià va tenir la primera ocasió. A la següent jugada, el partit es va enfosquir després que l'àrbitre veiés les mans de Montes Arce dins de l'àrea i xiulés penal. Álex Martínez el va llençar per la dreta i amb potència, però Manu García es va posar la capa de superheroi i va aturar-lo.

El Nàstic va embogir. L'aturada va ser tota una injecció d'adrenalina i de l'1-0 el partit va anar al 0-1. EL Nàstic avançava en atac amb una pilota molt llarga que es va filtrar entre els defensors. Pablo Fernández va sortir darrere la pilota contra el porter rival. Vallejo va arribar primer, però va dubtar i Pablo li va pispar la pilota i va marcar el primer gol. Els plans del Nàstic estaven sortint a la perfecció: aguantar les escomeses de l'Eldense i aprofitar les ocasions per avançar-se en el marcador.

El partit va canviar de color, el Nàstic va començar a dominar i tenir les ocasions. Agné va moure banqueta i va fer entrada per Bonilla i en la primera que va tenir, va fer que Vallejo s'estirés per aturar un molt bon remat des de la frontal de l'àrea. Poc després Pochettino va entrar al terreny de joc i el jugador es va convertir en el protagonista en els següents minuts.

Pablo Fernández es trobava tot sol a l'àrea rival i va veure com Pochettino s'apropava des de la segona línia. L'asturià li va cedir la pilota i l'hispano-argentí va rematar al primer toc, però Vallejo va salvar de nou a l'Eldense. Cinc minuts després era Aarón Rey qui va tenir la gran jugada a l'atac. El gallec ho va fer tot, però la rematada va ser per Pochettino que va estavellar la pilota al pal.

L'Eldense va tenir començar a dominar el partit i després de no poder anotar el segon gol, Agné va voler tancar el partit a cinc minuts del final. Trilles va entrar per Pedro del Campo i l'objectiu era aguantar el resultat com es podia. Tot i això, la tragèdia va arribar i el final del partit va ser dramàtic.

L'Eldense va empatar el partit en una jugada de córner. La pilota va anar al segon pal, la defensa es va quedar estàtica i Pablo Capó, entrant des de segona línia, va empatar el duel rematant la pilota amb la cama sota l'atenta mirada de Montes Arce. El gol va ser tot un cop de puny al Nàstic i la defensa va flaquejar. Dos minuts després la tragèdia es va culminar. Nova acció per banda que remata al segon pal Ortuño per marcar el gol de la remuntada i Manu Garcia, derrotat, va acabar dins de la porteria amb la pilota a les mans.

El Nàstic de Tarragona va veure com una victòria assegurada se li escapava de les mans en dos minuts poc després de fer un canvi per tancar el partit en defensa. Nova derrota fora de casa que torna a allunyar l'equip de les posicions d'ascens una jornada més.