Un bon CBT planta cara al filial del Barça (70-76)

Els blaus, que van lluitar fins a l'últim quart, van perdre en un partit molt igualat

Els visitants van capgirar el marcador després del descans.

Un bon CBT planta cara al filial del Barça (70-76)CBT

Derrota de l'Ibersol CBT en la primera jornada, després d'un gran partit ple d'emoció i amb jugades de gran qualitat. Els locals més destacats van ser David Fernández amb 17 punts i 21 de valoració i Marc Buscail amb 10 punts i 11 de valoració, que poc van poder fer respecte als 34 de valoració de Caicedo, un jugador ACB. L'equip arribava amb les baixes de Tugores i Vinós, però recuperava a JJ Miguel, absent la setmana anterior.

Inici de partit molt igualat per part dels dos equips, però un parcial dels visitants semblava obrir la primera escletxa en el marcador (7-12). Doche amb un triple trencava la manca d'encert i els tarragonins aconseguien recuperar la pilota en la possessió següent. Berni demanava temps mort després d'un contraatac del Barça (10-17). Els jugadors blaus sortien més endollats al parquet i augmentaven el nivell defensiu i això feia que les distàncies es reduïssin, Duch amb una cistella de 2 ajustava el marcador a les acaballes del primer quart. Arribava el final amb un marcador ajustat de 24-25.

A l'inici del segon quart, l'Ibersol CBT es posava per davant després del primer triple de Duch. Sortida més enèrgica dels locals que obtenien un parcial de 5-0. Roger Grimau entrenador visitant demanava temps mort a manca de 5 minuts per arribar al descans per mirar d'ordenar el seu equip. Parcial de 5-0 amb un triple de David Fernández que obligava a l'entrenador visitant a tornar a parar el partit (35-30). Arribava el descans amb un triple dels visitants (39-36).

Els visitants van sortir amb molt de ritme del descans i amb un parcial de 0-7 capgiraven el marcador, Berni Álvarez demanava temps mort. El parcial continuava obert (0-16), els visitants posaven una marxa més al partit i els locals no trobaven el camí a cistella. Els locals començaven a carburar i aconseguien retallar distàncies. Estebanell amb una gran cistella aconseguia baixar el marcador dels 10 punts. El final del tercer quart arribava amb un marcador de 50- 59.

Gran sortida local que amb una esmaixada de Buscail i un contraatac de Güixens s'apropava en el marcador (54-59) i obligava Grimau a demanar temps mort. El partit entrava en una fase boja, David aconseguia un triple i els visitants rebien dues faltes tècniques, s'ajustava el matx a manca de 4 minuts per finalitzar (61-66). Triple de Doche per empatar al partit, el Serrallo embogia i la defensa zonal plantejada per Berni funcionava. El partit continuava en un puny i els visitants s'imposaven en el marcador gràcies als tirs lliures. Berni Álvarez demanava temps mort a manca d'1′ 35″ (68-71). Duch aconseguia cistella després del temps mort (70-73), però Caicedo aconseguia els dos tirs lliures a manca de 23 segons per finalitzar. Els visitants recuperaven la pilota i el partit semblava estar decidit. Finalment i després d'un gran partit, es finalitzava amb un 70-76 favorable als visitants.