Diari Més

Agné: «La victòria contra l'Amorebieta ha de servir per viatjar a Elda i treure un resultat positiu»

El tècnic grana no podrà comptar encara amb Lupu, tot i que recupera a Marc Trilles després de la sanció

Raúl Agné a la banqueta del Nàstic durant el partit d'ahir.

Agné: «Estem on estem per mèrits propis, ara pensem en l'Albacete, no més enllà»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic de Tarragona, Raül Agné, ha manifestat en la roda de premsa prèvia al partit de lliga d'aquest diumenge contra l'Eldense que «el Nàstic està obligat a guanyar sempre». Per aquest motiu, el tècnic grana ha assegurat que «la victòria era necessaria, però tampoc un alliberament, és cert que la setmana ha estat més tranquil·la, però ha de servir per a estimular-nos i intentar viatjar a Elda per a treure un resultat positiu. I si és una victòria, millor».

Respecte al seu rival, l'Eldense, Agné ha explicat que «ha aconseguit dos ascensos de manera consecutiva i té darrere una inversió econòmica molt potent. Així doncs, s'ha reforçat bé i ha entrat molt bé al campionat. És un bon equip amb jugadors de molta qualitat. Per tant, serà un rival complicat, però nosaltres també ho som», ha indicat el tècnic grana.

Pel que fa a l'estat de l'equip per afrontar aquest duel, Agné ha exposat que «Lupu ha entrenat avui, tot i que encara no té la màscara. Confiem que en un parell o tres de setmanes el puguem tenir a disposició. A més a més, Aarón Rey està tocat per un cop que va tenir diumenge». Això sí, el tècnic grana ha expressat que «el més important és que la resta està disponible i cada dia en millor estat de forma».

Un dels punts febles del Nàstic de la temporada passada van ser els resultats que va obtenir com a visitant. Sobre aconseguir aviat la primera victòria lluny del Nou Estadi, Agné ha exposat que «sempre s'ha de guanyar, estàs obligat a fer-ho. El resultat és l'únic aspecte del futbol que té valor.Tant de bo poder guanyar tres o quatre partits consecutius i posar-nos a dalt de la classificació, però això és un camí molt llarg».

tracking