Diari Més

El Nàstic es consagra a encadenar partits deixant la porteria a zero

Aquest és el mantra del tècnic Raül Agné

Quintanilla, Montes Arce i Tirlea el passat diumenge.

El Nàstic es consagra a encadenar partits deixant la porteria a zeroGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona va aconseguir el passat diumenge la primera victòria de la temporada, però la ratxa de partits va començar amb l'empat a Calahorra. Així ho va destacar Raül Agné en la roda de premsa posterior al partit. Tot i que l'equip suma quatre punts dels sis possibles en els últims duels, el factor que destaca el tècnic és que l'equip ha encadenat dos partits consecutius sense encaixar cap gol.

La consigna és clara, per trobar la victòria l'equip ha volgut tornar al camí que va traçar la darrera temporada i que no va deixar indiferent a ningú. De fet, això també es va veure sobre la gespa contra l'Amorebieta. El Nàstic va deixar a banda el joc fluid per un estil de futbol més directe i, després del gol, es van tancar per guanyar des de la defensa. Un dels mèrits de la darrera temporada era que el Nàstic era un rival molt difícil de remuntar una vegada es posa davant. Agné va definir l'equip com una «mosca empipadora» i aquest va ser un dels factors que va portar als grana fins a la final del play-off. Per això no és estrany que el més important per l'entrenador sigui recuperar aquesta essència després d'un inici de temporada on aquesta solidesa es va perdre completament.

Aquest cap de setmana el Nàstic tornarà a tenir el repte de guanyar el primer partit fora de casa, però el rival serà l'Eldense, un dels equips formats a cop de talonari de la lliga. El conjunt alacantí arriba al partit amb una ratxa de tres victòries consecutives i els grana ho tindran més difícil que contra el Calahorra per mantenir la porteria a zero.

D'altra banda, el Nàstic va anunciar ahir que el nombre de socis és de 6.123, un rècord respecte el nombre d'abonats que va tenir la darrera campanya d'estiu.

tracking