Diari Més

Èxit a la festa de l'hoquei base del Reus Deportiu el darrer cap de setmana

La nova edició del torneig internacional d'hoquei base BBVA va reunir 300 esportistes de 33 equips

Èxit a la festa de l'hoquei base del Reus Deportiu el darrer cap de setmana

Èxit a la festa de l'hoquei base del Reus Deportiu el darrer cap de setmanaReus Deportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al voltant d'uns 300 jugadors i jugadores d'hoquei patins, femenins i masculins han participat en la 22a edició del Torneig Internacional d'Hoquei Base Reus Deportiu BBVA al Palau d'Esports, que ha tingut lloc del 16 al 18 de setembre.

El Barça; Igualada HC; CP Vilanova; CP Vilafranca; HC Alpicat; CP Cubelles; CH Mollerussa; CEH Olímpic Reus, la selecció d'Alemanya i els equips base del Reus Deportiu han estat els equips presents al llarg d'aquest cap de setmana.

La competició ha tingut, novament, el suport de BBVA com a patrocinador principal. El Torneig embranca amb valors fonamentals intrínsecs a l'esport base, com són el treball en equip, l'esperit de superació i el foment del talent.

La jornada de divendres va ser al torn per als equips femenins, fem15 i fem17. Dissabte van trepitjar el Palau d'Esports el fem13, prebenjamins, benjamins i alevins. En el darrer dia, han competit els infantils, juvenils i júniors.

En categoria femenina, els guanyadors van ser el CP Cubelles (Fem13), el CP VIlanova (Fem15) i el HC Alpicat (Fem18).

En categories masculines van guanyar el Reus Deportiu Virginias (en Prebenjamí i Júnior), l'Igualada HC (Benjamí i Juvenil) i el Barça (Aleví i Infantil).

tracking