El Reus Deportiu normalitza les remuntades (3-5)

Els de Jordi Garcia sumen la segona victòria de la competició amb un gran Marc Julià

Checco Compagno celebrant la victòria amb Marc Julià i Sergi Aragonès.

El Reus Deportiu normalitza les remuntades (3-5)Reus Deportiu

L'esperit de lluita del Reus Deportiu és ja inqüestionable. Segon partit de lliga, segona gran remuntada per emportar-se la victòria. Els de Jordi Garcia van visitar la pista del Sant Cugat el passat dissabte i van veure com els locals es posaven 2-0, però Marc Julià i Sergi Aragonès van aparèixer per solucionar el partit.

El conjunt local va agafar la iniciativa i, tal com va passar en el primer partit de competició al Palau d'Esports, el Reus va veure com els rivals aprofitaven petites errades per avançar-se en el marcador per partida doble. Aquesta vegada els roig-i-negres van reaccionar a temps i van evitar que el marcador s'ampliés. Aviat van començar el camí de la remuntada de la mà de l'incombustible Marc Julià. El jugador roig-i-negre va aconseguir posar el 2-1 a l'últim minut del primer temps.

El xip de la remuntada ja estava connectat i això no es podia aturar de cap manera. Deu minuts de la segona part, Marc Julià va tornar a aparèixer per posar l'empat al marcador. La remuntada, però, no seria fàcil perquè el Sant Cugat va posar el 3-2 pocs minuts després. Els reusencs no es van deixar caure i van continuar remant.

Els de Jordi Garcia van aprofitar la superioritat numèrica momentània per una targeta blava a Pol Galbas i Marc Julià va signar el seu hat-trick que va suposar de nou l'empat. S'havia de rematar la feina i l'encarregat va ser Sergi Aragonès que, en la recta final del partit, va signar un doblet.