Diari Més

El Calafell viatja a Itàlia per disputar el primer títol de la temporada

Aquest dissabte juga contra l'AD Valongo portuguès

Imatge del Calafell-Follonica de la final de la Europe Cup.

El Calafell viatja a Itàlia per disputar el primer títol de la temporadaWorld Skate Europe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CP Calafell inicia aquest dissabteel seu camí per la WJ Continental Cup, el primer trofeu europeu que disputaran aquesta temporada. Els de Ferran López viatgen avui a Itàlia amb l'objectiu clar de guanyar la final four i emportar-se el trofeu cap a casa.

El tècnic verd-i-blanc, Ferran López té clar que «guanyar un títol europeu no està a l'abast de tothom ni es pot disputar habitualment, així que hem d'aprofitar l'oportunitat». Els calafellencs s'enfrontaran demà a les 15.00 hores al AD Valongo portuguès i, si aconsegueixen la victòria, jugarien la gran final diumenge a les 15.00 hores contra el guanyador entre el duel italià del Follonica, equip que actua com a local, i el GSH Trissino.

El Calafell disputarà aquest torneig en condició de campió de la WJ Europe Cup de la temporada passada i arriba a la competició després d'una gran victòria la darrera setmana en l'inici de l'OK Lliga. Martí Casas va mostrar amb contundència el seu bon estat de forma després de marcar-li cinc gols al CH Caldes.

L'equip arriba amb confiança, però Ferran López va subratllar que «en una final four tots els equips donen un rendiment molt alt, la fatiga no existeix i tots tenen la il·lusió de guanyar». El primer rival del Calafell serà el Valongo portuguès, un equip que destaca per la seva velocitat en el seu joc cap a porteria i pels seus perillosos contraatacs.

La clau per a la victòria, segons López serà que «hem de ser molt intel·ligents i disciplinats, no podem caure en el parany de córrer per córrer i jugar el seu estil. Nosaltres també tenim velocitat, però hem de seleccionar els moments quan fer-ho, perquè, si entrem en la seva dinàmica, ens poden fer mal».

Els calafellencs volen fer un pas endavant i quina millor manera que guanyant un títol europeu. El partit es podrà veure per Esport 3.

tracking