Diari Més

El Reus Deportiu i el CP Calafell inicien el nou camí a l'OK Lliga

La competició comença aquest cap de setmana

Imatge del penúltim partit de l'OK Lliga.

El Reus Deportiu i el Calafell es preparen per a la remuntada al 'play off'Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu i el CP Calafell inicien aquest cap de setmana el seu camí a l'OK Lliga. Després del temps de descans i de la curta pretemporada sense Lliga Catalana, els dos equips de la demarcació es preparen per fer un pas endavant a la competició per plantar cara als poderosos com Barça i Liceo.

El Reus Deportiu va començar els partits oficials la setmana passada amb la disputa de la Supercopa. Els de Jordi Garcia ja van derrotar al Liceo amb una gran remuntada a semifinals, però van caure a la gran final contra el Barça. Els roig-i-negres han jugat les últimes tres finals. Aquesta temporada busquen tornar a tenir l'oportunitat de guanyar algun títol així que, amb el bloc de jugadors de l'any passat, comencen la lliga aquest diumenge al Palau contra l'Igualada Rigat. En aquest partit el dubte recau sobre Raúl Marín, que es va perdre la Supercopa per lesió.

El CP Calafell de Ferran López comença la competició demà a domicili contra el CH Caldes. Els del Baix Penedès només presenten dos canvis respecte a la temporada passada. Curro Fernández i Gerard Camps han reforçat la plantilla i es troben a punt per disputar el primer partit de l'OK Lliga. El primer títol del Calafell, però, el competiran la pròxima setmana. Els verd-i-blancs viatjaran a Follonica per disputar la Continental Cup. Després del títol europeu aconseguit l'any passat, els calafellencs volen fer un pas endavant també a l'OK Lliga i aconseguir lluitar contra els millors per les primeres posicions. El bon camí el van iniciar l'any passat i aquest buscaran completar-lo competint entre els quatre millors classificats.

tracking