Diari Més

Tres penyes del Reus Deportiu protesten al club per mantenir la pretemporada a porta tancada

L'entitat roig-i-negra assenyala que durant l'agost i, amb les vacances del personal, no podien garantir el control i seguretat que requereix cada duel

Imatge d'arcxiu de les tres penyes durant un partit de la darrera campanya.

Tres penyes del Reus Deportiu protesten al club per mantenir la pretemporada a porta tancadaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres penyes d'animació del Reus Deportiu han protestat mitjançant un comunicat que es troben «en desacord amb les decisions del club per mantenir la porta tancada durant tota la pretemporada, al contrari que han realitzat altres clubs».

Els dos duels que van jugar els roig-i-negres durant l'agost al Palau d'Esports, un contra el Vilafranca i l'últim contra l'Alcoi, van ser a porta tancada i, d'aquesta manera, Front Reusenc, Troopers Reus i Redblacks han manifestat que «aquesta decisió és errònia i contrària al desig de tots d'omplir el Palau». A més, les tres penyes han decidit fer un pas més i les seves reivindicacions es traslladaran a aquest diumenge, coincidint amb la primera jornada de l'OK Lliga. Les tres penyes es mantindran fora del Palau d'Esports fins al minut 10 de la primera meitat en senyal de protesta.

El Reus Deportiu contesta

Des de l'entitat roig-i-negra es destaca que degut a les vacances del personal del club durant el mes d'agost, no es podien garantir el control i seguretat i, en definitiva, els nivells de qualitat que requereix cada partit que té lloc al Palau d'Esports. D'aquesta manera, el club subratlla que els partits eren d'entrenament amb els jugadors amb roba d'entrenament i no la samarreta oficial i que no estaven adreçats al públic perquè «no es podia garantir la integritat dels assistents».

Des del Reus Deportiu remarquen que les decisions que es van prendre no eren en cap moment en contra de l'aficionat i també destaquen que no hi ha cap problema amb la relació entre les penyes d'animació i l'entitat, perquè consideren que «són una de les peces fonamentals que ajuden l'equip cada cap de setmana».

tracking