El Reus Deportiu cau de nou davant el Barça en la final de la Supercopa (4-0)

Els blaugranes es van emportar el partit gràcies a una gran segona part, en la qual van marcar tots els gols

La final es va disputar a la pista Josep Jou del Pavelló Municipal d'Esports d'Olot.

El Reus Deportiu cau de nou davant el Barça en la final de la Supercopa (4-0)Reus Deportiu

El ReusDeportiuva perdre ahir a Olot la final de la Supercopa d'Espanya d'hoquei sobre patins contra el Barça. Els blaugranes van aixecar la copa per dotzena vegada després de vèncer alsroig-i-negres per un clar 4-0 en una gran segona part en la qual es van marcar tots els gols.

En el primer temps, tots dos equips, que ja van protagonitzar l'última final de la Copa del Rei i que també va caure del costat blaugrana, van gaudir de poques ocasions clares de perill i va predominar el control de l'esfèric. No va ser fins la desena falta del Barça, que el Reus va disposar d'una bona oportunitat, amb una falta directa que va desaprofitar Marc Julià, just abans del descans.

El Barça va prendre les regnes del partit des del primer segon de la represa, amb un gol de Matías Pascual, en jugada personal, al qual es va sumar un altre deJoaoRodriguesexecutat de pena màxima tres minuts després, situació que va bloquejar elsroig-i-negres durant molts minuts.

Helder iJoaovan disposar poc després de dospenaltismés per augmentar les diferències, sense èxit, mentre que les poques incursions del Reus a l'àrea contrària morien una vegada i una altra en el cos del porter Fernández, potser el millor en la pista.

Amb els del Baix Camp baixant a poc a poc el seu ritme, el Barça va rematar el treball amb una jugada de Pau Bargalló, que va travessar tota la pista per a acabar marcant el 3-0, i segons després IgnacioAlabartva sentenciar la final.