Diari Més

El Reus Deportiu remunta al Liceo i jugarà la final de la Supercopa contra el Barça (2-4)

Els roig-i-negres i els blaugranes, que s'enfrontaran avui a les 20.45 hores, van protagonitzar l'última final de la Copa del Rei

El Reus Deportiu va remuntar els dos gols del Liceo a la segona part.

El Reus Deportiu remunta al Liceo i jugarà la final de la Supercopa contra el Barça (2-4)Reus Deportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ReusDeportiues va classificar ahir per a la final de la Supercopa d'Espanya, que es disputa a Olot (Girona), després de superar al Deportivo Liceo per 2-4 en la primera semifinal, en l'estrena de la temporada 2022-2023 d'hoquei sobre patins, signant així la seva venjança després de perdre l'última final de l'OKLliga davant el mateix rival.

El conjuntgallec, actual campió de lliga, va ser millor sobre la pista en el primer temps, amb gols de David 'Dava'Torres, per qui va passar tot el joc gallec, i Sito Ricart, mentre que el Reus, malgrat mantenir el mateix planter que l'última campanya, no va saber trobar el seu lloc en la pista.

Les coses van canviar per complet després del descans. El Liceo es va relaxar massa i el Reus va prémer l'accelerador, amb un Marc Julià, que jugava a la pista de la seva ciutat natal, com a veritable clau de la remuntada; encara que primer DavidGelmàva retallar distàncies amb una bola que va entrar plorant a la porteria de Serra.

En set minuts, el ReusDeportiu, finalista de les últimesOKLliga i Copa del Rei, volia venjança i es va posar per davant en el marcador, amb un contraatac irresistible, desconcertant a un Liceo que va acusar la seva potent renovació respecte a l'anterior curs i va acabar noquejat davant un golàs de l'italiàCompagno.

El ReusDeportius'enfrontarà al Barça aquesta nit a les 20.45 hores en la final de la Supercopa, trofeu del qual ha estat campió en 2006 i 2019. El conjunt blaugrana va vèncer ahir en semifinals alNoiaFreixenet per 6-3. Tots dos conjunts ja van protagonitzar l'última final de la Copa del Rei, partit en el qual elsroig-i-negres van caure derrotats (4-0).

tracking