Diari Més

El Reus Deportiu torna a la càrrega a pel primer trofeu de la temporada

Els reusencs s'enfronten aquesta tarda al Deportivo Liceo i, si guanyen, es jugaran el títol demà

Imatge d'un partit de la pretemporada del Reus Deportiu.

El Reus Deportiu torna a la càrrega a pel primer trofeu de la temporadaReus Deportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de quatre setmanes de pretemporada exprés, el Reus Deportiu Virginias torna a la càrrega per disputar el primer trofeu de la temporada: La Supercopa d'Espanya. Els roig-i-negres s'enfronten aquesta tarda al Deportivo Liceo a les 18.30 hores a Olot. La competició es realitza de manera intensiva i a un partit, així que si els reusencs aconsegueixen la victòria, demà jugaran la gran final contra el guanyador de la semifinal entre el Barça i el Noia Freixenet.

Els de Jordi García es van preparar durant aquestes quatre setmanes amb quatre partits. Els roig-i-negres van sumar dues victòries contra Vilafranca i Alcoy i dues derrotes contra el Calafell i Lleida Llista. El tècnic, Jordi García, va explicar a Diari Més que l'equip «arriba en un bon punt de forma física. A més, a nivell tècnic el tenim molt avançat perquè mantenim el bloc de jugadors de l'any passat».

El rival del Reus és el Liceo, l'equip que els va privar del somni de guanyar el títol de l'OK Lliga. «És evident que el fet que ens guanyessin a la final de la lliga ens genera un punt extra de motivació, però encararem la competició amb les mateixes ganes de guanyar-la contra qualsevol equip», va destacar García. El Deportivo Liceo s'ha reforçat i enguany manté les aspiracions de guanyar totes les competicions. García espera un partit «molt físic» i vol que l'equip «es mantingui en el ritme del duel perquè una eliminatòria a un partit depèn molt de petits detalls».

Raúl Marín és baixa

L'ariet del Reus Deportiu, Raúl Marín, és baixa i no jugarà contra el Liceo. Durant la pretemporada, el jugador va recaure de la lesió que el va apartar de la pista durant la temporada passada i, de moment, es perdrà la Supercopa d'Espanya. Marín espera recuperar-se com més aviat millor per poder ajudar a l'equip durant la temporada regular.

Noves samarretes

El Reus Deportiu Virginias va aprofitar ahir per presentar, també, la nova equipació de la temporada. La primera samarreta canvia les quatre franges negres de la temporada passada per només dues que es troben tallades a l'alçada del pit pel nom del patrocinador de l'equip, Virginias.

La segona equipació és blanca i manté les franges roig-i-negres travessant de dalt a baix la samarreta. Totes dues equipacions porten a la part de dreta del pit el logo dels cinquanta anys del Palau d'Esports. Aquesta efemèride també és el lema de la temporada: Tots al Palau.

tracking