Diari Més

La parella Montalvo-Del Campo, el mig del camp del Nàstic d'aquesta temporada

El de Riudoms ha signat una ampliació de contracte amb els grana fins al juny de 2026

Pedro Del Campo i Marc Montalvo, a l'esquerra, celebrant un dels gols del partit contra l'Olot.

La parella Montalvo-Del Campo, el mig del camp del Nàstic d'aquesta temporadaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb la sortida de Ribelles, el Nàstic de Tarragona es quedava orfe al mig del camp. L'any passat, Pedro del Campo era l'encarregat de les tasques ofensives i de moure la pilota mentre que el madrileny era la primera línia de seguretat en defensa de l'equip. Aquesta combinació va donar molts punts a l'equip, però enguany tocava remodelar i Agné ha trobat en aquesta pretemporada que Marc Montalvo és l'home ideal per acompanyar a Del Campo en aquesta tasca. La proposta de l'entrenador és diferent. S'aposta més pel toc al mig del camp i generar les jugades des de camp propi. Per aquest motiu, s'ha vist a Montalvo en moltes ocasions col·locar-se entre els dos defensors quan el Nàstic tenia possessió de la pilota. El de Riudoms és un dels que més ha jugat aquesta pretemporada i ha fet valer la seva candidatura superant tant a Elías Pérez com Ander Gorostidi. Aquests dos jugadors, però, s'han perdut minuts aquesta pretemporada a causa de molèsties físiques.

Pedro del Campo va engegar tard la pretemporada amb l'equip, precisament, perquè s'havia de recuperar d'una lesió. El passat dimecres va jugar durant mitja hora i va regalar una assistència de gol a Aarón Rey. El dissabte ja va jugar els 90 minuts contra el Castelldefels i ho va fer al costat de Marc Montalvo.

Avui el Nàstic juga la penúltima prova contra l'Espanyol B i diumenge ho farà en Copa Catalunya contra l'Olot. En aquests dos partits, Agné podrà seguir provant per extreure conclusions, però tot indica que ambdós jugadors són els que es troben en millor forma al mig del camp i apunten a la titularitat contra la UD Logroñés.

Montalvo amplia el seu contracte

A l'inici d'aquest estiu el Nàstic va anunciar que Marc Montalvo pujaria al primer equip aquesta temporada. El jugador encara tenia contracte amb l'entitat grana, però aquesta gran pretemporada que està realitzant a l'equip no només li ha valgut per convèncer a Agné i a l'aficionat, sinó que també a la directiva.

D'aquesta manera, el Nàstic ha decidit ampliar el seu contracte fins el 2026. L'equip s'assegura una peça fonamental pel futur del mig del camp grana. Montalvo acumula 12 temporades a l'entitat i enguany podrà continuar amb la seva projecció a Primera RFEF.

tracking