Diari Més

El Nàstic cau per primera vegada aquesta pretemporada (1-0)

El duel contra l'Espanyol B va destacar per la pluja i per la falta d'ocasions dels dos equips

El Nàstic cau per primera vegada aquesta pretemporada (1-0)

El Nàstic cau per primera vegada aquesta pretemporada (1-0)Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona de Raül Agné va perdre el seu primer partit de la pretemporada. Els grana van acabar caient per la mínima per un gol d'Abde a les acaballes d'un encontre on va destacar la pluja i la manca d'ocasions d'ambdós equips.

L'acumulació de lesions va afectar l'onze inicial de Raül Agné. Nil es va tornar a quedar fora per les seves molèsties, així que va ser Pol Domingo qui va haver de jugar de lateral esquerre. El de la Pobla de Montornès justament va renovar amb l'equip fins a 2025. El lateral dret va ser Robert Simón, una posició que no és la primera vegada que l'ocupa aquesta pretemporada. Davant la falta de davanters, Marc Álvarez va ser el segon punta al costat de Pablo amb Bonilla i Andy als extrems.

Durant els primers quinze minuts del partit va ser l'Espanyol B qui va tenir la iniciativa, però poc a poc el Nàstic es va refer. Els grana van progressar cap a porteria per la banda, especialment per les botes de Javi Bonilla, que provava el porter rival des de fora de l'àrea. Manu García va tenir també els seus moments per lluir i el partit va marxar al descans amb empat a zero.

Amb l'inici de la segona meitat, el Nàstic va millorar i, de fet, va poder marcar en els primers minuts gràcies a una gran jugada assajada. Marc Álvarez va rebre una passada en profunditat de Marc Montalvo i, amb un xut creuat, va enviar la pilota a la xarxa. Aquest gol, però, es va anul·lar per una falta prèvia de Montalvo a l'exgrana Juan Camilo Becerra. El Nàstic no va trigar massa en generar una nova ocasió de gol. Robert Simón va fer un gran centre que Pablo Fernández no va poder rematar per ben poc.

La pluja era constant a Barcelona i la gespa cada vegada era més xopa. El partit requeria gols i Raül Agné va decidir fer debutar a David García Company, un jove jugador del Juvenil A que enguany jugarà a la Pobla de Mafumet. L'empat a zero es va acabar per trencar al minut 85. L'Espanyol B es va avançar gràcies a un gol d'Abde, que va rematar un centre d'Armand al segon pal. Dani Parra, que va sortir a jugar a la segona meitat, no va poder fer res per evitar que la pilota arribés al fons de la xarxa.

El Nàstic va acabar perdent el primer partit de la pretemporada. L'últim duel estiuenc serà contra l'Olot aquest diumenge.

tracking