Diari Més

Lupu suma punts per convertir-se en el davanter referència del Nàstic

El davanter és el segon màxim golejador de la pretemporada només per darrere de Víctor Valverde

El punta va ser el gran protagonista del partit contra l'Olot després d'aconseguir un doblet.

Lupu suma punts per convertir-se en el davanter referència del NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona continua la recerca d'un gran davanter que completi l'ofensiva grana, però la gran referència a l'atac la podrien tenir entre la seva plantilla.

Andrei Lupu està guanyant molts punts aquesta pretemporada per convertir-se en el davanter golejador que tant necessita el Nàstic. El punta està demostrant a Agné que és un rematador nat i, amb el doblet que va signar dimecres, s'ha convertit en el segon màxim golejador de l'equip aquesta pretemporada. L'únic que el supera és el jugador de la Pobla Víctor Valverde amb 5 gols, quatre d'aquests, però, se'ls va fer a l'Atlètics Móra la Nova.

Lupu va marcar contra el Real Zaragoza per rematar amb les cames un centre d'Albarrán. També ho va fer contra la Móra la Nova i el passat dimecres va aparèixer per rematar amb potència un centre mil·limètric de Bonilla. En qüestió de tres minuts, a passada del sorià, va signar el seu doblet amb una gran vaselina. En aquests partits, Lupu ha demostrat el que es pot esperar d'ell: un home que es deixi la pell sobre la gespa i que remati totes les pilotes que li arribin, sigui com sigui.

Un altre factor a tenir en compte és la seva connexió amb Javi Bonilla. La gran amistat entre els dos jugadors va demostrar contra l'Olot que també aportarà beneficis a l'equip. A la roda de premsa posterior al partit, Lupu va reconèixer entre somriures que els dos s'entenen a la perfecció. Si es combina la cama esquerra prodigiosa de Bonilla amb la capacitat rematadora de Lupu, el Nàstic podria tenir enguany el que més va necessitar l'any passat: el gol

Amb només dos partits per davant abans de l'inici de la lliga, els despatxos de la Budallera encara treballen amb l'arribada de davanters. Aquesta operació s'està dilatant en el temps. El perfil de davanter golejador és difícil de trobar, i més quan les opcions que tens disponibles estan esperant valorar les ofertes d'equips de Segona abans d'interessar-se a venir a Tarragona.

El Nàstic encara té dos partits més per davant per millorar els seus registres. De moment, els grana han aconseguit completar tots els duels estiuencs amb més de dos gols per partit, així que sembla que marcar no serà un problema. Tot i això, cal tenir en compte que la pretemporada sempre s'ha d'agafar en pinces, la prova del cotó serà el 28 d'agost contra la UD Logroñés.

tracking