Diari Més

El Lleida és eliminat de la Copa Catalunya per alineació indeguda

El pròxim rival del Nàstic seria, d'aquesta manera, la UE Castelldefels, però els lleidatans pensen recórrer

El Lleida és eliminat de la Copa Catalunya per alineació indeguda

El Lleida és eliminat de la Copa Catalunya per alineació indegudaCastelldefels

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A tres dies del pròxim enfrontament de Copa Catalunya, el Nàstic ha rebut un canvi d'última hora pel que fa al seu rival. El Lleida Esportiu va eliminar a la UE Castelldefels el darrer cap de setmana a la tanda de penals i, en teoria, hauria de ser el pròxim rival del Nàstic, però això no serà així. El comitè de competició català ha estimat el recurs de la UE Castelldefels, que va denunciar alineació indeguda per part de l'equip lleidatà.

La reacció del Lleida no s'ha fet esperar i durant la tarda d'aquest dimecres ha anunciat per les xarxes socials un comunicat on explica que «en tot moment s'ha donat compliment al qual preveuen les disposicions generals de la Copa Catalunya Absoluta, aprovades per la Federació Catalana de Futbol, i els jugadors que van ser alineats en el partit ho van ser d'acord amb el que estableix aquesta normativa».

A més, els lleidatans anuncien que interposaran un recurs d'apel·lació contra la resolució del comitè territorial i sol·licitarà la mesura cautelar de la suspensió de la propera eliminatòria de la Copa Catalunya fins que el recurs sigui interposat. A tres dies del partit, el Nàstic encara no sap de ciència certa si haurà de jugar al camp del Castelldefels o si es quedarà sense partit aquest dissabte.

tracking