Diari Més

El Nàstic comença la quarta setmana de feina recuperant jugadors lesionats

Pol Domingo va gaudir dels seus primers minuts el darrer diumenge i Del Campo torna demà

Joan Oriol no va poder acabar el partit contra el Vilafranca i els metges estudien l'abast de la lesió.

El Nàstic comença la quarta setmana de feina recuperant jugadors lesionatsNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona continua la seva pretemporada després de superar una setmana carregada amb tres partits i encara una nova recuperant jugadors clau com Pol Domingo i Pedro del Campo. El jugador de la Pobla de Montornès va jugar els seus primers minuts de pretemporada contra l'Atlètics Móra la Nova el darrer diumenge. Domingo no s'havia estrenat amb l'equip abans perquè es trobava recuperant-se d'una fascitis plantar i, a poc a poc, torna a gaudir de minuts. El diumenge també va reaparèixer Elías Pérez. L'extremeny va superar la lumbàlgia que l'havia allunyat dels terrenys de joc en dos dels partits de la pretemporada i va disputar tots els minuts a Móra.

L'altre jugador inèdit aquest període estiuenc és Pedro del Campo, però des del club apunten que s'incorporarà als entrenaments amb el primer equip demà mateix després de recuperar-se un trencament muscular.

El passat dissabte contra el Vilafranca, la infermeria grana es va ampliar amb Robert Simón i Joan Oriol, que van haver de ser substituïts per lesió. Tot i que Simón va patir un esquinç, la situació va quedar en un ensurt perquè el jugador va poder entrenar ahir sense problemes. El de Badalona no ha pogut gaudir d'excessius minuts aquesta pretemporada a causa de les sobrecàrregues musculars, però, de moment, no salten les alarmes.

El que no ha pogut tenir tanta sort ha estat Joan Oriol. El cambrilenc va patir molèsties musculars al bessó de la cama esquerra i està pendent que una revisió mèdica exhaustiva indiqui l'abast de la lesió. El capità del Nàstic va disputar gairebé tots els minuts l'any passat sense cap problema físic, i, si han d'arribar, que sigui a la pretemporada.

L'últim jugador que ha estat absent en els últims tres partits és Àlex López. El calafellenc es va perdre el partit contra la SD Huesca per una sobrecàrrega al soli i tampoc va poder gaudir minuts en els últims dos duels. El davanter encara no forma part del primer equip oficialment, encara està a prova amb el club, però Raül Agné va deixar entreveure que el jugador agrada i que es quedarà per fer la funció de tercer punta. L'únic partit que va poder disputar va ser contra el Zaragoza. Aquell duel va ser una bona estrena del jugador, qui va destacar amb un gol i 45 minuts de molt de treball sobre la gespa.

L'equip continua treballant en la que és la quarta setmana de pretemporada. Per davant resten tres nous partits, dos d'aquests aquesta setmana. El primer contra l'Olot el dimecres a les 19 hores i el següent, contra el Lleida en Copa Catalunya.

tracking