Diari Més

El Nàstic cuina a foc lent el tram final del mercat de fitxatges

El davanter seria l'última peça per completar l'equip a falta de solucionar l'operació sortida

Pablo Fernández va ser l'últim davanter en estrenar-se i ho va fer contra el Vilafranca el dissabte.

El Nàstic cuina a foc lent el tram final del mercat de fitxatgesNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona encara no ha dit l'última paraula en aquest mercat de fitxatges. No ho ha fet pel que fa referència a sortides ni tampoc en el capítol d'incorporacions.

La plantilla està pràcticament tancada, però el club encara busca l'última peça del trencaclosques per fer un salt més de qualitat a l'equip. La davantera continua sent l'objectiu. Raül Agné ja ha assegurat en més d'una ocasió que acabarà arribant un davanter, un «animal» com va destacar, que ajudi a aportar més gol a l'equip. Aquest factor, però, no ha faltat durant els partits de pretemporada. De fet, tots els davanters actuals del Nàstic han marcat un gol en els quatre primers partits de pretemporada.

El club, però, sap que si porta un jugador, no podrà ser qualsevol, ha de ser un ariet que prometi ser el màxim golejador de l'equip, així que des de la direcció esportiva decideixen coure aquesta operació a foc lent. Tot i que no hi ha massa pressa, encara resten tres setmanes de mercat de fitxatges, el Nàstic només té dos partits amistosos més abans de l'inici del curs, sense comptar el pròxim de Copa Catalunya. Per a la fàcil adaptació a l'equip i la preparació per a l'inici de lliga contra la UD Logroñés el 28 d'agost, caldria que arribés rodat i sense problemes per a aquella data.

D'altra banda, el club també té en marxa l'operació sortida i la següent seria la de Pol Ballesteros. El jove extrem, amb contracte en vigor fins al 2024, ja sap que no compta, de fet, no ha anat convocat en cap partit d'aquesta temporada i no hauria de trigar massa en trobar un nou equip. L'altra és una situació diferent. Carlos Albarrán també tenia oberta la porta de sortida, però aquesta pretemporada ha gaudit d'oportunitats de tornar a brillar amb la samarreta grana. L'absència de Pol Domingo al lateral dret li va permetre aquesta oportunitat contra el Zaragoza, la SD Huesca i Móra la Nova, però contra el Vilafranca va quedar fora.

A diferència de l'any passat, el Nàstic no té l'exigència de fer sortir jugadors per incorporar-ne de nous perquè, en general, la plantilla és més jove i les fitxes de jugadors de més de 23 anys no es troben gens a prop de les 18 màximes que permet la Federació. Aquest mes comença la nova campanya i el Nàstic encara ultima els seus darrers moviments.

tracking